Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzień dobrydzisiaj m zrobił mi niespodziankę i w końcu po 2 latach i 4 mc zjechał
rano zadzwonił i z bukietem kwiatów stał pod balkonem hihi. Miał we wtorek być a tu taka niespodzianka
już jesteśmy u siebie na strychu
burdel taki ale się ogarnie kiedyś
![]()
On już zjechał póki co a potem jak bobasy skończą pół roku pomyślimy gdzie wyjechaćFajna niespodziankaTwój M na stałe za granicą, a Ty w PL? Czy po porodzie jakaś zmiana w planach?
Kochana no to smigaj do męża a nie tu na forum siedziszOn już zjechał póki co a potem jak bobasy skończą pół roku pomyślimy gdzie wyjechaćja bylam w ciągu dwóch lat z 10 mc w uk trovhe pracowałam trivhe w odwiedzinach w tamtym roku 6 mc pracowałam w fabryce i wrocilam w grudniu a m dopiero teraz
![]()
E tam w nocy przyjecial i zmęczony dzis to mam luzKochana no to smigaj do męża a nie tu na forum siedziszChyba macie mnóstwo do nadrobienia
buziaki
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
To jednak mąż cię nie powstrzyma przed zakupami skoro sam kupił hahaE tam w nocy przyjecial i zmęczony dzis to mam luz[emoji14]przywiózł troszkę ubranek z primarka i sobie oglądam hah
Kupił bo chciałam haha ;p a we wtorek wezmę go może na szmaty jako obstaweTo jednak mąż cię nie powstrzyma przed zakupami skoro sam kupił haha
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom