kasia_basia
Fanka BB :)
Dziewczyny ja już po wizycie. U nas kolejna dziewucha będzie. Muszę to przetrawić. Trochę miałam nadzieję ....
Zdrowa i ładna. Później wrzucę zdjęcie.
Zdrowa i ładna. Później wrzucę zdjęcie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A czemu nie lezysz, tylko jezdzisz tu i tam?Takie właśnie mam zapędy, ale lekarka była spokojna i stanowcza tłumacząc, że i tak nic poza lekami, które już biorę od początku ciąży nie da się zrobić, a plamienia mogą się zdarzać i to nie musi być nic złego. Powiedziała, że przy krwawieniu od razu, a tak nie panikować. No i tak się staram![]()
A czemu nie lezysz, tylko jezdzisz tu i tam?
Moze polez do tego piatku jak masz mozliwosc. Oszczedzaj sie. Na odwiedziny bedziesz miala jeszcze czas.
No i ja bym zrezygnowala z sexu, przynajmniej na tak wczesnym etapie po zabiegu. Wczesniej pisalas ze plamienie mozesz miec od przytulanek, wiec wywnioskowalam ze sexik byl. No chyba ze Cie z kims pomylilam![]()
Jeżeli będzie wszystko ok to zrezygnuj może z sexu na jakiś czas. Ja miałam zakaz do 14 tc tak na wszelki wypadek. A później zrobiliśmy to raz i już więcej nie bo i tak obydwoje się martwilismy. Dla dziecka lepiej czasem zrezygnowaćJadę na wizytę dziś wieczorem jednak, bo wydaje mi się, że coraz bardziej krwawo się robi, więc proszę o kciuki!! Zapodałam jedną luteinę poza dupkiem, chyba dla komfortu psychicznego, że cokolwiek zrobiłam.. Ale prawda jest taka, że co ma być to będzie i jeśli ciąża obumarła (tfu, tfu, tfu!!!!) to lekarz jej nie przywróci cudownym sposobem![]()
Trzymam kciuki za Wasza kruszynkeJadę na wizytę dziś wieczorem jednak, bo wydaje mi się, że coraz bardziej krwawo się robi, więc proszę o kciuki!! Zapodałam jedną luteinę poza dupkiem, chyba dla komfortu psychicznego, że cokolwiek zrobiłam.. Ale prawda jest taka, że co ma być to będzie i jeśli ciąża obumarła (tfu, tfu, tfu!!!!) to lekarz jej nie przywróci cudownym sposobem![]()