• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
kate polecam do aplikowania tabletek nawilżający żel intymny FEMINUM z kwasem mlekowym (taka tubka biało niebieska). Marcysiowa polecała również do mycia mydełko Plivafem F, powiem Ci, że ja jestem zadowolona, też miałam swędzenia i szczypania. Stosowałam także TANTUM ROSA.

hej dziewczyny, a do kiedy macie brac luteine? Marcysiowa Ty jeszcze bierzesz? Mi lekarz moj powiedzial że na kolejnej wizycie u niego moze juz odstawimy...:szok: czyli to bedzie 10 tc za szybko przeciez?! do tego za 2 tygodnie mam zmniejszyc clexane do 20.. boje sie zmniejszac te leki?? Dzis kilka razy poczulam takie delikatne kłucia w środku, mam nadzieje ze to normalny objaw.. teraz ponad 7 miesięcy w stresie!!
Sony mi też mówiono że ciąża po In vitro nie jest zagrożona przez to że po ivf, to ciąża jak każda inna.
Kate a kiedy teraz będziesz leciec samolotem? Tobie tez lekarze mowili ze nie zagraza to maluchowi?

Aduś ja mam brać luteinę do następnej wizyty to będzie 13 t 4 d i wtedy lekarz zdecyduje co dalej. Luteinę wolałabym brać jeszcze kilka tygodni. Clexane biorę do końca ciąży. Metypred dzisiaj odstawiłam, siofor jutro a estrofem jeszcze 4 dni.

Aduś ja luteinę brałam tak do końca 14tc a potem znowu od ok 18 bo powiedziałam, że mnie ciągnie w pachwinach i dał, żeby macica odpoczęła. Ja bez mydełka Plivafem F i maści Clotrimazolum nie wytrzymałabym.

A ja znowu w szpitalu. Moje bóle są od łożyska. Krwiak zorganizowany, ale ma nadal 7 cm na 2cm. Niestety łożysko zasłania ujście do szyjki macicy, tj. Układa się jako przodujące. Jest szansa, że jak macica urośnie, łożysko przesunie się w górę. No i ponownie diagnoza, że raczej dziewczynka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry