• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Marcysiowa super!Gratuluje córeczek!

Różyczka ja tez mam na przedniej scianie i pozno poczulam ruchy, na poczatku laskotanie delikatne, kolo 20t. Teraz juz dwie osoby (siostra i kolezanka) zalapaly sie na kopniaka. Dzis spokojna, musze ja chyba rozruszac troszke:P

coleta co u Ciebie?
lilonka ile kopów- extra! :)
Misia co u Ciebie???
kiwisia latwo dr mowic- z dala od wlasnego dziecka...no ale postaraj sie jakos zeby na Cb nie kasłała itp. Wspolczuje szpitala w domu, oby szybko doszla do siebie!
madzialenak Ty tez juz ladnie, 12 tydzien leci, super:) Daj koniecznie znac jak po genetycznych!
sznurki nic sie nie martw, poczekaj na PAPPA :) Na pewno wszystko gra!

Ja jutro w koncu do tego diabetologa, cukry roznie, pierwszy posilek rano mi podnosi troche ponad norme, dzis np po kawie zbozowej bez mleka i kefirze mialam za duzo:/ moze jutro mi cos powie ten lekarz, dam znac jak wroce. Pozatym chyba nic nowego :) Robilam dzis kopytka dla meza i porcje frytek sobie porobilam i pomrozilam, bo dostalam caaaaly worek ziemniakow! Kregoslup mi odpada :P

reklama
Milla, sznurki gratuluje udanego usg i ślicznych maluchów :-) teraz macie już z górki :tak:
Marcysiowa ale fajnie dwie dziewuszki :-)!!!

Dziękuje wam za pomoc i podpowiedzi co jeść przy tych cholernych zaparciach:-( dziś już znacznie lepiej kłucie przeszło :-D teraz odliczanie to kolejnej środy na USG w 8tc oby maluszek był dużutki i tłuściutki już :tak:

wpadam tylko na chwilkę powiedzieć, że my już od 04.02 jesteśmy po tej stronie brzuszka:)
W poniedziałek wieczorem odeszły mi wody i 17 dni przed terminem o 20.50 przyszedł na świat nasz synek w wyniku cc (ze wskazaniem) waga 3120 i 57 cm 10 pkt Apgar. Od piątku cieszymy się sobą w domku:)

reklama
Aniołeczek gratulacje z okazji narodzin maleństwa:-)

Marcysiowa super że będą dwie dziewczynki:-D

Ja już po wizycie, z małą wszystko ok.... no i ona nie taka mała bo ma już 750g:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry