pisanka89
Fanka BB :)
Mi alko nie sprzedają. Wgl byłam pod blokiem i znalazlam paczkę fajek...jak na złość paląc tyle lat nigdy nie znalazłam ...Ewelin Ty na zdjeciach z fejsa to wygladasz na 23 lata max
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi alko nie sprzedają. Wgl byłam pod blokiem i znalazlam paczkę fajek...jak na złość paląc tyle lat nigdy nie znalazłam ...Ewelin Ty na zdjeciach z fejsa to wygladasz na 23 lata max
Nie powinno się jeść pasztetu w ciąży więc może niech ci kupią serek do tych bułekNo właśnie wiem :/
Będę leżeć jak klodajutro rodzice wezmą psa a za 9 dni m wróci. Musza mi kupić pasztet i bułki hahah i wytrzymam hahah
A to Wy wszystkie macie sie na fb ?Ewelin Ty na zdjeciach z fejsa to wygladasz na 23 lata max
Nie wiedzialam hmmm... nie objadam sie i malo kiedy cos dziabne ale dobrze wiedziec !Nie powinno się jeść pasztetu w ciąży więc może niech ci kupią serek do tych bułek![]()
Ja mam listę rzeczy zakazanych w ciąży na lodówceNie wiedzialam hmmm... nie objadam sie i malo kiedy cos dziabne ale dobrze wiedziec !
Ja nie mam fbA to Wy wszystkie macie sie na fb ?![]()
Ja jestem u rodziców w domu a oni pojechali na urlop. Na wies. Sytuacje znają ale mieli to w dupie teraz im dało trochę do myslenia. Jak wezmą mi psa to juz będzie po problemie. U nich siedzę Bo.chlodniej jest niż ja strychu.Pisanko a Twoi rodzice znaja Twoja sytuacje? Ze masz lezec i sie oszczedzac? Moze mama niech sie do Ciebie wprowadzi i Ci pomaga na czas nieobecnosci meza? Albo tesciowa.
Oj wiem ze nie powinno.się jeść pasztetu i nie jadłam 5 mc ale w tych pasztetach nie ma wątrobki która est zakazana tylko tekturaNie powinno się jeść pasztetu w ciąży więc może niech ci kupią serek do tych bułek![]()