reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja jem lody w ogromnych ilosciach. Na nie mam najwiekszy apetyt[emoji12]
Lista jak najbardziej dobra, ale wydaje mi sie ze troche przesady tam jest, kto wytrzyma bez slodyczy cala ciaze, od czasu do czasu mozna.
To samo z fast foodami. Ja czesto jem frytki z Maca, bo to druga najlepsza rzecz po lodach ktora moge jesc non stop.
A tak odzywiam sie zdrowo, duzo owocow i warzyw.
No ale bez drobnych grzeszkow bym nie wytrzymala bo czasem mam taka chec ze musze zjesc i juz[emoji12]
Przed ciaza odzywialam sie az za zdrowo, teraz w ciazy mam ochote na duzo niezdrowych i syfiastych rzeczy, nie wiem dlaczego.
Chipsow nigdy nie jadlam, a teraz musze zjesc choc raz w miesiacu mala paczuszke.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

To jest jakby rodzaj polisy ubezpieczeniowej. Koszty niemale. Ale nie wiem czy to nie naciaganie ludzi, bo przeciez jakby to dzialalo, to dzieci nie umieralyby na bialaczke, bo wystarczyloby zeby rodzice postarali sie o rodzenstwo dla chorego dziecka, ktore odda mu krew.
I tu sie zaczelam zastanawiac czy to aby nie sprzedawanie ludziom marzen.

Strawbelko nawet jak dziwcko ma rodzenstwo to przy bialaczce nie zawsze rodzenstwo jest dawca bo niema 100% zgodnosci tkankowej. A komorki maciezyste sa w 100% takie jak genom dziecka. Nawet rodzice moga nie miec z dzieckiem pelnej zgodnosci tkankowej dlatego wtedy zostaje tylko dawca niespokrewniony

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !

Sierpień

30: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

WRZESIEŃ
1: Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: Hess - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
6: fiolek81 - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
13: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: MartiniM - usg lll trymestru <3
15: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
19: pisanka89- wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
20 : fiolek81 - badania prenatalne ll trymestru
26: ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
8.09.2016 - Hess : chłopiec
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
17.11.2016- agatek28 : chłopiec (cc)
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka

24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
26.12.2016 - ewelin86 : chłopiec

27.12.2016- pisanka89 : dziewczynka & dziewczynka

07.01.2017- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81 : ?
15.02.2017 - Flandi : ? & ?

22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : chłopiec
28.03.2017- natula : ?

Wszystko zajete[/QUOTE]

Tequila, wydaje mi sie ze tu nie chodzi o sposob rodzenia, tylko o sama ciaze.
Tez to slyszalam, ze po ciazy latwiej zajsc, znam duzo takich przypadkow[emoji4]

Mi się wydaje że ciąża nie leczy choroby tylko głowę. Przez lata starań to ona najbardziej cierpi i gdy w końcu pojawia się ciąża i upragnione dziecko głowa się odblokowuje i stąd te wszystkie naturalsy :-D

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry