G
Gość
Gość
Co kupilas?Ja się znowu dziś zapędziłam w zakupach dla Alananormalnie nie mogę się powstrzymać od kupowania ;-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co kupilas?Ja się znowu dziś zapędziłam w zakupach dla Alananormalnie nie mogę się powstrzymać od kupowania ;-)
PokazujJa się znowu dziś zapędziłam w zakupach dla Alananormalnie nie mogę się powstrzymać od kupowania ;-)
Piekny ten kosz[emoji106]Pokazuji przy okazji masz jeszcze inny kosz do rozważenia
Link do: Kosz Mojżeszowy The WoolNest by moKee | Uchwyt Azure Drop
Widziałam je! Są cudowne! Ale jednak tworzywo do mnie bardziej przemawia ze względów higienicznychPokazuji przy okazji masz jeszcze inny kosz do rozważenia
Link do: Kosz Mojżeszowy The WoolNest by moKee | Uchwyt Azure Drop
Niby paczka przyszła ale nie bylo mnie e domu. Nic nie dostałam do skrzynki. Tylko mail przyszedł na który nie mogę odp i są wskazówki ze konsultant zadzwoni i się umówi na dostarczenie paczki. Niestety jak pisałam sms nie ma wg takiego numeru. Wiec założyłam nowe konto i zobaczymy teraz jak będzie.
piękności!!! mój faworyt to ten ostatni pajac z uszami

No i bardzo dobrze! Dziwne, bo mi ten kocyk z bebiprogramu listonosz normalnie do skrzynki wrzucił, bo to taka cienka paczkaNiby paczka przyszła ale nie bylo mnie e domu. Nic nie dostałam do skrzynki. Tylko mail przyszedł na który nie mogę odp i są wskazówki ze konsultant zadzwoni i się umówi na dostarczenie paczki. Niestety jak pisałam sms nie ma wg takiego numeru. Wiec założyłam nowe konto i zobaczymy teraz jak będzie.