Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zwierzak w aucie Łóżeczko plus materac wyjdzie niewiele taniej niż dwa kosze,może to go przekona
Ja, jak zobaczyłam dwa pęcherzyki na usg zaczęłam szukać wózków bliźniaczych i tylko bugaboo wpadł mi w oko, jest równie fajny jak Quinny tyle że wersja duo
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak, dwa łóżeczka wam i tak będą potrzebne :-S nie pomyślałam o tym,ale wierzę że znajdziesz sposób żeby męża przekonać że kosze to jednak absolutna koniecznośćhehe niby tak, ale finalnie drugie łóżeczko też będziemy potrzebować[emoji14]co do wózków to bugaboo to też mój ideał, ale cenowo zabijaznalazłam jego kopię - Easywalker duo, ale ciężko je dostać, bo chyba już ich nie produkują
no i fajowe kolory ma Bumbleride Indie Twin, ale trzeba kupić na Słowacji chyba.. No ale nie poddaję się
![]()
Ale się wizyt zbiera na 27. 09Ewelinko wpiszesz mnie na 27.09 wizyta u gin prowadzącej?![]()