TeQuila
Fanka BB :)
My nie możemy doczekać się z Tobą :-)Ja za to nie moge doczekac sie jutra![]()
w koncu sie doczekalam tego usg.
Będziesz robić zdjęcia w 3d?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My nie możemy doczekać się z Tobą :-)Ja za to nie moge doczekac sie jutra![]()
w koncu sie doczekalam tego usg.
Wiesz może to nie on nich byłoNo i bardzo dobrze! Dziwne, bo mi ten kocyk z bebiprogramu listonosz normalnie do skrzynki wrzucił, bo to taka cienka paczka
zazdroszczęWidziałam je! Są cudowne! Ale jednak tworzywo do mnie bardziej przemawia ze względów higienicznychwizualnie jest extra!!!
Kurcze coś ok 3-4 tygodniWiesz może to nie on nich było[emoji14]bo na różnych stronach się rejestrowalam[emoji14]najwyżej bd miala dwa kocyki![]()
A ile czekałas od momentu rejestracji?
Oj z facetami jest ciężko. Musisz dobrze nad nim popracowaćzazdroszczęja poległam niestety.. Mąż stwierdził, że nie potrzebujemy kupować dwóch koszy, żeby dzieciaki miały gdzie spać na parterze - drugie łóżeczko mi postawi w salonie
będę jeszcze nad tym pracować, ale kiepsko to widzę, bo On mega racjonalista jest :/
i szlag mnie trafi bo nie wiem na jaki się wózek zdecydowaćpojedynczych jest tyle ślicznych, a dla bliźniąt kilka i w każdym coś nie tak
i jeszcze kolory z dupy mają
noo, to się wyżaliłam i ja
Łóżeczko plus materac wyjdzie niewiele taniej niż dwa kosze,może to go przekonazazdroszczęja poległam niestety.. Mąż stwierdził, że nie potrzebujemy kupować dwóch koszy, żeby dzieciaki miały gdzie spać na parterze - drugie łóżeczko mi postawi w salonie
będę jeszcze nad tym pracować, ale kiepsko to widzę, bo On mega racjonalista jest :/
i szlag mnie trafi bo nie wiem na jaki się wózek zdecydowaćpojedynczych jest tyle ślicznych, a dla bliźniąt kilka i w każdym coś nie tak
i jeszcze kolory z dupy mają
noo, to się wyżaliłam i ja
No to może to był spam. Bo właśnie wiem ze długo się czeka. A z innej strony ma przyjść naklejka z imieniem bobasa na samochód. I tez pisali ze do 6 tyg się czekaKurcze coś ok 3-4 tygodni
Już zdążyłam zapomnieć że ma coś przyjśćoni nie spieszą się z wysyłką tych gadżetów
Też zamówiłam chociaż nie wiem po co bo nie będę jej naklejac na samochódNo to może to był spam. Bo właśnie wiem ze długo się czeka. A z innej strony ma przyjść naklejka z imieniem bobasa na samochód. I tez pisali ze do 6 tyg się czeka
Dziewczyny jak przyjdzie mi 2x kocyk mogę wysłać którejś jak bd chciala![]()
Hehe ja też nie bd naklejacTeż zamówiłam chociaż nie wiem po co bo nie będę jej naklejac na samochód