• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nom :P Chociaz powiem Wam ze chyba on ma gorszy sprzet niz coniektorzy , bo u innych te zdjecia wydawaly mi sie wyrazniejsze, albo wtedy akurat tak wyszlo i akurat mialam chyba z 5 tych samych zdjec, ale trudno jakie bedzie takie bedzie ale wazne ze sobie tez popatrze na malucha :D

Nie chce myslec ile razy dzisiaj bede na kibelku w nocy, wypilam ok 3 litrow wody dzisiaj i jeszcze mam pragnienie :D

Widziałam je! Są cudowne! Ale jednak tworzywo do mnie bardziej przemawia ze względów higienicznych :p wizualnie jest extra!!!

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
zazdroszczę :) ja poległam niestety.. Mąż stwierdził, że nie potrzebujemy kupować dwóch koszy, żeby dzieciaki miały gdzie spać na parterze - drugie łóżeczko mi postawi w salonie :( będę jeszcze nad tym pracować, ale kiepsko to widzę, bo On mega racjonalista jest :/

i szlag mnie trafi bo nie wiem na jaki się wózek zdecydować :( pojedynczych jest tyle ślicznych, a dla bliźniąt kilka i w każdym coś nie tak :( i jeszcze kolory z dupy mają :( noo, to się wyżaliłam i ja

zazdroszczę :) ja poległam niestety.. Mąż stwierdził, że nie potrzebujemy kupować dwóch koszy, żeby dzieciaki miały gdzie spać na parterze - drugie łóżeczko mi postawi w salonie :( będę jeszcze nad tym pracować, ale kiepsko to widzę, bo On mega racjonalista jest :/

i szlag mnie trafi bo nie wiem na jaki się wózek zdecydować :( pojedynczych jest tyle ślicznych, a dla bliźniąt kilka i w każdym coś nie tak :( i jeszcze kolory z dupy mają :( noo, to się wyżaliłam i ja
Oj z facetami jest ciężko. Musisz dobrze nad nim popracować :)
Co do wózków dla bliźniaków domyślam się ze jest ciężko. Niektore są fajne a jak już są ok to znów koloru nie ma. Musisz szukać aż znajdziesz.
pamiętam jak Pisanka sporo szukała wózka. Tez zawsze cis nie tak bylo

Łóżeczko plus materac wyjdzie niewiele taniej niż dwa kosze,może to go przekona :-P
Ja, jak zobaczyłam dwa pęcherzyki na usg zaczęłam szukać wózków bliźniaczych i tylko bugaboo wpadł mi w oko, jest równie fajny jak Quinny tyle że wersja duo :-P

Kurcze coś ok 3-4 tygodni
Już zdążyłam zapomnieć że ma coś przyjść :p oni nie spieszą się z wysyłką tych gadżetów :p

No to może to był spam. Bo właśnie wiem ze długo się czeka. A z innej strony ma przyjść naklejka z imieniem bobasa na samochód. I tez pisali ze do 6 tyg się czeka :)

Dziewczyny jak przyjdzie mi 2x kocyk mogę wysłać którejś jak bd chciala :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry