• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Motylku - ja używam palmersa balsam na brzuch i krem na piersi - skóra po nim fajna, dobrze się wchłania, zapach do przeżycia. Poprzednim razem miałam babydream i jeśli mnie pamięć nie myli to zostawał taki film na skórze a ja tego nie lubię :-)

co do wymiarów i wagi dzieci - one są bardzo "na oko".. Młody miał mieć ponad 4kg i być dłuuugi więc wszystkie ciuszki na 62 od razu.. Nawet nie kwestionowaliśmy bo my mali nie jesteśmy (ja 180, mąż 198). I skończyło się tak, że na początku szpitalne ciuszki dostał, bo 3200 i 52cm ;-).
Dziękuję :) Znajdę to w drogerii? O ile brzuch pewnie pojawi się za kilka tygodni, to piersi mam większe z dnia na dzień, więc faktycznie może coś już kupię.

Dziekuje...cos czuje ze czesto bede was wypytywac bo jestescie skarbnica wiedzy ciazowej :)
Dziewczyny przetarty szlaki, będą dla nas bazą wiedzy :)

Motylku - ja kupowałam w rossmanie :-)

Katharina - a musisz je pić? To jest mocno skoncentrowany beta karoten, w połączeniu z tłuszczem jest przetwarzany na witaminę A, jej nadmiar w ciąży jest teratogenny. Dodatkowo, zbyt duża ilość karotenu obciąża wątrobę. Może lepiej jabłkowo-marchewkowe? Wiadomo, marchewkowy raz na tydzien tez krzywdy nie zrobi ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry