katharina203
Fanka BB :)
Dziekuje...cos czuje ze czesto bede was wypytywac bo jestescie skarbnica wiedzy ciazowejTa oliwka mozesz sie smarowac od juz. To jest normalna oliwka wiec nie jest w zaden sposob szkodliwa, a natluszcza fajnie i na dlugo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziekuje...cos czuje ze czesto bede was wypytywac bo jestescie skarbnica wiedzy ciazowejTa oliwka mozesz sie smarowac od juz. To jest normalna oliwka wiec nie jest w zaden sposob szkodliwa, a natluszcza fajnie i na dlugo![]()
Juz.Dziewczyny a smarowac sie juz ta oliwka z babydream czy poczekac az skonczy sie 3 miesiac?
A mam jeszcze jedno pytanie...czy mozna codziennie pic sok marchwiowy jednodniowy? Czy tak czesto to lepiej nie...
To co dwa dni czy trzy? Jak czesto w tyg mozna?
DziękujęMotylku - ja używam palmersa balsam na brzuch i krem na piersi - skóra po nim fajna, dobrze się wchłania, zapach do przeżycia. Poprzednim razem miałam babydream i jeśli mnie pamięć nie myli to zostawał taki film na skórze a ja tego nie lubię :-)
co do wymiarów i wagi dzieci - one są bardzo "na oko".. Młody miał mieć ponad 4kg i być dłuuugi więc wszystkie ciuszki na 62 od razu.. Nawet nie kwestionowaliśmy bo my mali nie jesteśmy (ja 180, mąż 198). I skończyło się tak, że na początku szpitalne ciuszki dostał, bo 3200 i 52cm ;-).
Dziewczyny przetarty szlaki, będą dla nas bazą wiedzyDziekuje...cos czuje ze czesto bede was wypytywac bo jestescie skarbnica wiedzy ciazowej![]()
Nie mozna.A mam jeszcze jedno pytanie...czy mozna codziennie pic sok marchwiowy jednodniowy? Czy tak czesto to lepiej nie...
Ja bym zrezygnowala z tego soku i napila sie go tylko sporadycznie jak mam strasznego smaka na ten sok.To co dwa dni czy trzy? Jak czesto w tyg mozna?