• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A lepiej lozeczko z szuflada czy bez ?
To zależy ile masz miejsca, jeśli mało i każde dodatkowe miejsce jest na wagę złota to kup z szufladą, schowasz tam choćby pieluchy czy rzeczy z których wyrośnie maluch, bo ubranek czy pościeli raczej nie polecam trzymać w szufladzie na ziemi ale jeśli nie potrzebujesz to mi osobiście bardziej podobają się bez szuflad
Dodatkowy plus że posprzątać się łatwo da pod i w okolicy łóżeczka, nie musisz się szarpać z ciężką szufladą

Pochwalę się moim nowym nabytkiem :-P
1476526887694.jpg
1476526891843.jpg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476526887694.jpg
    1476526887694.jpg
    62,7 KB · Wyświetleń: 331
  • 1476526891843.jpg
    1476526891843.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 336
Tequila, kupuje nowy quini. Powiem Ci ze zrobilam drugie podejscie do wozkow i quiny najlepiej sie prowadzi, to samo powiedzial moj maz. Co do 3 kol to wedlug mnie 3 kolowce sa bardziej zwrotne, lepiej sie prowadzi, my czulismy duza roznice. A jesli komus podoba sie quiny a nie lubi 3 kol, to pani w sklepie mowi, ze mozna zamienic przednie kolo na 2 kola, poprostu dokupuje sie ta czesc.
A czemu nowy? Bo stwierdzilismy ze potem latwiej mi bedzie sprzedac ten wozek jak bedzie mial 2 lata, n8z ten ktory bym teraz kupila 2letni i potem by mial 4 lata.

Pytanie, gdzie w Katowicach sa wszystkie kolory do zobaczenia? Tzn biala rama z szarym i biala rama z czarnym, bo chcielismy jeszcze na zywo zobaczyc te 2 kolory i ostatecznie wybrac.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tequila, kupuje nowy quini. Powiem Ci ze zrobilam drugie podejscie do wozkow i quiny najlepiej sie prowadzi, to samo powiedzial moj maz. Co do 3 kol to wedlug mnie 3 kolowce sa bardziej zwrotne, lepiej sie prowadzi, my czulismy duza roznice. A jesli komus podoba sie quiny a nie lubi 3 kol, to pani w sklepie mowi, ze mozna zamienic przednie kolo na 2 kola, poprostu dokupuje sie ta czesc.
A czemu nowy? Bo stwierdzilismy ze potem latwiej mi bedzie sprzedac ten wozek jak bedzie mial 2 lata, n8z ten ktory bym teraz kupila 2letni i potem by mial 4 lata.

Pytanie, gdzie w Katowicach sa wszystkie kolory do zobaczenia? Tzn biala rama z szarym i biala rama z czarnym, bo chcielismy jeszcze na zywo zobaczyc te 2 kolory i ostatecznie wybrac.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dobry wybór :D
Ja też uważam że trzy koła są sto razy lepsze niż cztery i nikt mnie nie przekona do czterech kółek :D
Co do sklepu, największy wybór jeżeli chodzi o Quinny i Maxi Cosi maja w dziecięcym ekspercie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry