• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kartę ma mi założyć na kolejnej wizycie. Według niego to 7.5 tygodnia, nie 8 jak wynikało wcześniej. Ale to znaczy,że termin będzie ciutkę później więc i ja dłużej z maluszkami wytrzymam :-)

reklama
Gotadora my to już chyba zawsze się będziemy mijać u lekarza. Teraz 03.04 ty masz na 14 a ja na 15.40 :-) Czekam na pw na info jak wrażenie lekarza. Gratuluje wizyty!!

Ja już po wizycie. Dziewczyny (na 100%) rasowe - jedna 1kg a druga 0,9kg. Ułożone główkowo. Szyjka trzyma. Od ostatniej wizyty taka sama. Wyniki super, cukrzycy nie ma i powtarzać nie muszę. Wizytę mam za 3tyg bo będziemy obserwować tą różnicę. Zmienił mi też witaminy na pregnaplus.

Marcysiowa :-) super wiadomość :-) cieszę się bardzo :-):-):-) ale szkoda,że się tak mijamy, ja następnym razem będę nawet z mężem :-) doktor zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, dziękuje Ci za jego polecenie :-)

Marcysiowa, Gotadora super że wszystko dobrze:-)

u mnie też właściwie ok. Mała ma 1300 g, w usg też wszystko dobrze tylko troszkę szyjka mi się skróciła ale nadal jest w normie i lekarz mówi że mam się tym nie martwić... nie muszę leżeć bo nic nie wskazuje na wcześniejszy poród mam tylko brać magnez i za 2 tyg do kontroli więc postanowiłam myśleć pozytywnie i się nie martwić :tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry