• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzięki dziewczyny!!! Bardzo się cieszę, że mogę juz trochę pochodzić :-)
A co z Kiwisią???? Kiwisia!!!!!! Halo!!!
Dziś na allegro znalazłam aukcje z fajnymi sukienkami na chrzest - podrzucam, bo może szukacie. Ja mojej córce kupuję tam sukienki od lat, bo są świetne jakościowo.
Monsoon 100% JEDWAB SUKIENKA PIĘKNA + BOLERKO 62 (3100075903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3100075903_1

Witajcie.
Dziś mój M znów mi na śniadanie kupił drożdżówkę z serem, on mnie chyba chce jeszcze bardziej utuczyć:zawstydzona/y: Niech już się skończą jego nocki, bo w spodnie nie wejdę. :eek:

Misia super że i u Ciebie wszystko w porządku. A cukrzycą sie nie martw dopóki jej nie zdiagnozują. A sukieneczka śliczna :-)

Sony ty się ciesz, że mąż tak Cie rozpieszcza. Ile ja bym dała za taką słodką bułeczkę...

Wczoraj był dzień udanych wizyt:tak:
Misia, Dorex, Marcysiowa, Aduś, Gotadora
- gratuluję pomyślnych wieści:tak:

Mam nadzieję, że moje dzisiejsze będą równie pomyślne;-) a przede wszystkim, że usłysze, że maluchy jeszcze się nie pchają :-) Cały czas im powtarzam, że jeszcze 2 tygodnie ;-)

Sony - mi emek przynosi rano z piekarni czekoladową muffinę z wiśniami :-D na wagę już nie patrzę ;-)

Misia...bardzo sie ciesze, ze u ciebie juz lepiej! mam nadzieje, ze ty tez juz powoli wracasz do "zycia"...super!:-)
Adus...a widzisz, ze wszystko ok. czasem tak podobno jest przy lutce, ze zrobisz sobie ranke i z niej mozesz miec plamke krwi...ja uzywam lutinusa i mam do tego aplikator, wiec jest mi latwiej:tak:;-)
Sony...ale ci dobrze! i ty jeszcze narzekasz?! ;-) moj maz to nawet sniadania mi nie chce robic:confused2: co ja bym dala rano za slodka bulke...ehhh

reklama
Super dzień za nami - z samymi pozytywnymi wiadomościami.

Misia - nie martw się cukrzycą na zapas. Jak będziesz miała glukozę - będziesz wiedziała co i jak - a teraz szkoda zaprzątać sobie głowę.

Dorex - gratulacje!

Lilonka, za dzisiejszą wizytę trzymam kciuki i za cierpliwość maluszków.

Miłego dnia dziewczyny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry