• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czesc Dziewczyny,

Przepraszam,ze odbiegne troche od tematu wozkowego ale chcialam sie Was zapytac ,czy to normalne,czy mam sie niepokoic bolem jajnika. Od wczoraj mnie kluje. Bol ten momentami promieniuje w dol.

reklama
Kate myślę że szkoda kasy, używa się go od ok 18 tc (chociaż z tym jest różnie raz słychać raz nie) a chwile później już czujesz ruchy więc po co słuchać tętna skoro czujesz już dzieciątko...:tak:;-)

Agapl, ja takie bóle miewałam m. 8-11 tc raz, dwa razy w tygodniu, lekarz mi wtedy mówił że to nie jajnik tylko więzadła, ból promieniował czasem nawet na nogę
Dziewczyny jak ja żałuje że dałam sobie ten test PAPPA zrobić, teraz się strasznie boje że coś wyjdzie nie tak, moja sąsiadka bez wskazań robila usg i test, usg wyszło dobrze a jeden wynik testu nie i ryzyko 1/400 ... i teraz ma to amnio... i mnie straszy tylko :-(:-( Czy wy to robiłyście mimo iż usg genetyczne wypadło dobrze? ja cholernie żałuje że to zrobiłam..za tydzień wynik u genetyka

Kate ja wlasnie tez tak samo jak Ty mysle, nie znalam sie na tym a mój gin prowadzący na jednym skierowaniu wypisal usg plus pappa nie pytając :( badania oba na nfz. Gdybym wiedziala to bym poprosila zeby wykreslil ten cholerny pappa :( Ja tez nie chce zadnej amnio ani jakis wyssanych z palca ryzyk :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry