Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... co do wózka, to ja właśnie mam quinnie u mnie w sklepie, znajomi go wstawili - wózek bardzo mi się podoba, koleżanka wychwala go bardzo, a przecież wie co mówi. Jest łądny, zgrabny i podobno super się go prowadzi. Ma fotelik i spacerówkę. Nam się spodobał ^ BUGABOO DONKEY * TWIN * DLA BLIŹNIĄT I NIE TYLKO (3081246915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale poszukamy używany na angielskim ebayuDziewczyny jak ja żałuje że dałam sobie ten test PAPPA zrobić, teraz się strasznie boje że coś wyjdzie nie tak, moja sąsiadka bez wskazań robila usg i test, usg wyszło dobrze a jeden wynik testu nie i ryzyko 1/400 ... i teraz ma to amnio... i mnie straszy tylko :--( Czy wy to robiłyście mimo iż usg genetyczne wypadło dobrze? ja cholernie żałuje że to zrobiłam..za tydzień wynik u genetyka
Tak..Sznurki dziękuje za odpowiedź! ja ten test już zrobilam.. bo nie mialam swiadomosci jak to jest. wynik u genetyka za tydz. bardzo zaluje teraz((((( a Tobie wyszlo jakies ryzyko?

Sznurki no wlasnie czytam o tym cholernym pappa że to głupota! komputer coś wylicza, nie bierze pod uwage że bylysmy stumulowane, wyniki mogą byc zafalszowane, za granica czesto odchodzi sie od tego badanie. Jak ja załuje że nie zorientowalam sie szybciej :-( najgorsze ze moj M chce isc do genetyka i mówi że cokolwiek wyjdzie w badaniu bedzie ok..i teraz się o to kłócimy(( A ja boje się że nawet jak cos wylicza, bzdure jakąś, to nie da mi to żyć! a już tyle przeszlam wczesniej.... kto wymyslił to beznadziejne badanie
W rodzinie nie ma chorych, nie mialam nawet 30 lat przy zaplodnieniu, usg gen. idealne, więc nawet nie powinnam mieć wskazania do tego pappa.. :-(