• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misia - gratuluję dobrych wiadomości.

Marcysiowa - ile zastrzyków będziesz miała? No i przynajmniej towarzystwo masz dobre.

Ja odkurzyłam 2 pokoje i padłam. Mało do czego się już nadaję. Muszę się pospieszyć z wyprawką bo jeszcze chwila i przestanę być mobilna ;-)
Czytam właśnie o żelu przeciw zrostom (przy cc) - muszę podpytać o niego przy następnej wizycie.

reklama
Dorex to powiedz ile cię wyniosły tezakupy??Marcysiowa leż i odpoczywaj wszpitalu, bo pamiętaj później nie będzie już kiedy :))
Misia gratuluje dziewczynki, po cichuteż o niej marzę, ale wszyscy dookoła mi wróżą chłopczyka.
Coleta wiem od swojej dr chirurgplastyk, że żeby się blizny nie porobiły należy je mocnomasować. Kupić jakiś żel na blizny i 3 razy dziennie wykonywaćna nich masaż. Dokładnie do przycisnąć palcem i wykonywaćmalutkie ruchy, jakbyś malutkie kółeczko robiła, prawie wmiejscu.
Lilonka jak u Ciebie na froncie ??

Misia...gratulacje! super, ze mala zdrowa i duza rosnie!:tak: ja tak jak madzialenak jestem ciekawa zdjęcia w 3d...w sobote sama będę miała i zdjecie i filmik...zastanawiam się czy będzie mi się to podobać;-)

Dziewczyny, a podpowiedzcie, co stosujecie do smarowania brzucha przeciwko rozstępom? Ja w pierwszej ciąży stosowałam tylko oliwkę dla niemowląt, za to codziennie i nie miałam rozstępów, ale teraz tyle jest kosmetyków o różnym dodatkowym działaniu, może coś poradzicie?

pingwinku, ja przez pierwsze miesiące stosowałam Mustelę ale kiepsko mi się wchłaniała, teraz mam Ziaję - wchłanianie, zapach OK ale butelka niewygodna - już mi się kończy więc zaraz zakupię jeszcze coś innego.

reklama
Gotadora, zdjecia maluszkow, jakie pokazywaly nam czesto dziewczyny sa wzruszajace i pelne emocji a co dopiero zobaczyc na monitorze wlasne ruszajace sie bobaski :-)

Misia, gratuluje slicznie rosnacej coreczki.

Pingwinek
, mnie znajoma polecila: waleda olejek na rozstepy dla kobiet w ciazy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry