• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pingwinku ,ja obecnie używam z clareny jakiegoś profesjonalnego ustrijstwa z kawiorem , świetnie nawilża i się wchłania , a wczoraj Pan Doktor pochwalił mój brzuch , ze ładny i , ze nie mam żadnego rozstępu , oby tak dalej. Wczesniej używałm też z clareny Anti-strach sorbet , też był ok ale nie pachniał tak ładnie , a że zapachto dla mnie ważna sprawa wróciłam do tego z kawiorem.
Pochwalę się jeszcze , ze Leon waży już 2650g , nie wiem czy to dobrze , czy źle , ale zanosi się na to , że będzie kawał chłopa. Jedyne co mnie martwi , to to , że kazał mi się oszczędzać ze względu na to , że delikatnie skraca mi się szyjka. Pozdrowienia gorące dla wszystkich w te ostatnie zimowe dni:)

reklama
Misia ja tez przyłączam się do prośby o wstawienie zdjęcia :-)
Jutro ciekawe czy ja coś zobaczę, w sumie kończy się 15 tc więc już pora na wstępne określenie płci... :sorry:

Sony w sklepie zostawiłam dziś prawie 4000 zł a jeszcze parę rzeczy zostało do kupienia:szok:
Pingwinku od początku na całe ciało stosuję tylko oliwkę z Hipp dla niemowląt ( na mokro po kąpieli) i jak na razie tfu tfu rozstępów nie stwierdzam:tak:

Ja niestety rozstepow mam mnostwo..ale mam predyspozycje...juz w wieku mlodzienczym mialam sporo ale ladnie zbielaly i praktycznie nie bylo widac, teraz tez na to licze. Ja smaruje sie roznymi rzeczami np.: lirene nawizajacy, maslo do ciala, bio oil, oliwka, wszystko po kolei, niestety nie pomoglo w moim przypadku za wiele. No lucy to rzeczywiscie waga malucha super!!!! Moja kruszynka kilka dni temu ważyła dopiero 1600.

Dziewczyny, dzięki za odpowiedzi.

Lucy, a możesz dać jakiegoś linka, co dokładnie stosujesz? Bo z Clareny z kawiorem znalazłam tylko krem odchudzający... A Leon to faktycznie duży chłopak, gratuluję! :-) Mój synek miał niewiele więcej, jak się urodził w 39 tygodniu, ale do tej pory to chudzinka...

Ja na razie w necie znalazłam Elancyl, który ma rewelacyjne opinie, może się skuszę...
Elancyl Krem przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży - opinie użytkowników Opineo.pl
Jeszcze mnie zastanawia krem Tołpy na rozstępy w ciąży, widziałam dziś w Rossmanie i miał dość fajny skład, ale nie jestem w 100% przekonana.
I faktycznie, oliwka jest zawsze bardzo polecana :)
Oliwką się już smaruję, ale tak jak Aisha, chciałabym spróbować też innych kosmetyków, może któryś będzie mi odpowiadać bardziej, niż inne.
Aduś, Madzialenak - super, że tak szybko (będzie) dało się zobaczyć płeć :-) Trzymam kciuki, Aduś, żeby się udało dojrzeć. Wolisz chłopca, czy dziewczynkę? Czy obojętne? Ja w pierwszej ciąży i teraz też trafiłam na lekarzy, którzy nie chcą mówić za szybko. Przy synku dowiedziałam się dopiero na połówkowym usg, w zeszłym tygodniu lekarz powiedział, że od 17 tygodnia można coś powiedzieć, więc jeszcze 3 tygodnie przede mną (bo wybieram się w 18-19 tygodniu na wizytę). A już myślę coraz częściej, że chciałabym wiedzieć... Trzeba uzbroić się w cierpliwość :-)

reklama
Przed chwilą zauważyłam post llionki (bo rzucił mi sie w oczy jak wchodziłam na forum - coś mnie tknęło, że pisany o 4 rano i przeczytałam) - UWAGA! UWAGA! wszystkie ciocie zaciskają kciuki, bo odeszły wody i chyba dziś urodzi.
Mam problem ze zeskanowaniem zdjęcia, bo ten mój laptopo w naprawie, a służbowy nie ma zainstalowanego skanera. Na płytce zdjęcia sa, ale nie umiem ich ściągnąć - może A. coś dziś poradzi.
Ja się nie smaruję, bo nie mam tendencji do rozstępów. Mam z natury tłustą cerę - może dlatego.
Jakbyście chciały szybko i skutecznie ustalić płeć, to nasz taksówkarz dał mi wizytówkę :-) Lekarze do tej pory mówili "chyba córeczka", "prawdopodobnie dziewczynka", a on obejrzał mi ręce i natychmiast kategorycznie wypowiedział się "na pewno chłopak". I A. się trzyma wersji taksówkarza :-)
Niech ta wiosna przyjdzie, bo ja się w kurtki nie mieszczę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry