• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lilionka kciuki zacisniete,choc juz po 9,wiec pewnie maluszki sa juz z Toba :tak: Tez mialam cc,wiec jak masz jakies pytania to smialo pisz.

Do smarowania na rozstepy,polecam krem Fissan Opinie o Fissan - krem na rozstępy Linger+Fischer - bangla.pl .Jest niedrogi i wydajny. Ja cala ciaze smarowalam sie oliwka,niestety jak zaczal sie 9 miesiac to zaczely sie pojawiac rozstepy i wywalilo mi caly brzuch :crazy: Krem Fissan stosowalam po ciazy i powiem ze rozstepy sa mniej widoczne,rozjasnialy. Teraz juz raz bylam na mikrodermabrazji na brzuch i powiem wam ze jestem zadowolona.Rozstepy sie slycily i mysle ze pojde jeszcze ze 2 razy i bedzie git :tak: Za jaden zabieg zaplacilam 120zl, wiec to nie duza cena za to zeby choc troche pozbyc sie kompleksow :tak:

Pozdrawiam wszystkie brzucholi i mamuski:happy: Udanego weekendu.

Ps.U mnie w Norge cudna pogoda od 3 tygodni...slonko swieci i snieg znika,az nie chce sie do pracy,a dzis mam na popoludnie bleeeee... :sorry:

reklama
0

Lidka 26 tyg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry