• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ikasia - ja wszystkie badania powtarzałam na początku ciąży (toxo, cytomegalię HIV, WR i inne...) Kartę ciąży miałam założoną przy 2 "ciążowej wizycie" - jakoś w 8tc.

Ja dziś czekam na kurierów - troszkę pozamawialiśmy i szczęśliwie dziś mamy potwierdzone wszystkie dostawy a jutro planuję wyprawę do sklepu i zamówienie wózka.

U mnie znowu dzień z gatunku - co lepsze: cc czy sn... zwariować można :crazy:

Czesc dziewczyny,

Ikasia, mnie lekarz zalozyl karte ciazy w 12 tyg. Wszystkie badnia musialam powtorzyc tzn tokso, rozyczke hiv, glukoze....

Miliaa ja rowniez nie pomoge bo jeszcze tego badania nie mialam

Milego dnia!!!!

dzięki gotadora i Agapl...dzwoniłam już do mojego prof., powiedział, ze wszystko jest w granicach normy i mam się nie stresować :tak: wiec się nie stresuje!:-)

przyszla mi paczka z babyono....cudne te rzeczy!! ale mam radosc;-)

Hola - GRATULACJE :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Witaj po tej stronie :))))))))
Ikasia - Tobie również GRATULUJĘ :)

Ja mam ustalony termin - 10.06 mam się zgłosić na patologię ciąży - po tygodniu zrobią mi cc. Taki jest plan - chyba że coś się wcześniej wydarzy....jakoś mnie brzuch boli od wczoraj wieczorem :/ jak mi nie przejdzie to po południu pójdę do lekarza na wszelki wypadek chyba...

a proszę cie bardzo madzialenak...:-D:tak: WP_000646.jpg

Załączniki

• WP_000646.jpg
    WP_000646.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 76
Ja miałam badanie tylko po 2 h.
Nie musiałam powtarzać HIV - inne tak. Toxo powtarzam sama z siebie ostatnio nawet co miesiąc, bo mój kot mi daje mnóstwo całusków.
ufff... kupiłam już prawie autko :-) Jeszcze leasing dogrywam. jeden problem z głowy.

reklama
Witajcie.
Mnie autko znów padło, nie chce odpalić. Dwa tyg temu to samo było, mój mi naładował akumulator i jeździł. Dziś chciał jechać do pracy i znów zonk. Kutwa jego mać, a 3 lata temu kupowałam nowy akumulator i alternator:wściekła/y:
Mój się chyba już na maxa wkurzył i kupi sobie jakieś nowsze;)
Miliaa ja też oglądałam te rzeczy z BabyOne bo mam katalog co potrzebuje mama a co maluszek i tak ceny oglądałam jakie są. Zamawiałaś to na jakiejś specjalnej stronie czy allegro??
Kartę ciąży miałam zakładaną też koło 10 tyg. Badania z IVF na HIV, HCV, HBS i VDRL wpisane w kartę, nie musiałam powtarzać, no i grupę krwi kiedyś miałam robioną i też dr przepisał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry