• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Misia - a czy ja dobrze pamiętam - czy Ty kupiłaś takie łóżeczko?

lozeczko.jpeg

pytam, bo bym potrzebowała kilka zdjęć, to mój teść by mi zrobił

Załączniki

• lozeczko.jpeg
    lozeczko.jpeg
    36 KB · Wyświetleń: 108
Witam dziewczyny.Wrocilam od doktorka z mala wszystko ok,wazy 930 g,lozysko i wody ok.Jak narazie przytylam 7 kg ale martwi mnie troche wynik krzywej na czczo 93,po godz 189,po 2 godz 119.Lekarz mowi ze 189 to na limicie.Czy ktoras z was zna normy?

martka j Cie rozumiem, bo ja na L4 już jestem ze wzgledu na prace i staram sobie jakoś zajmować czas...ale to trudne...czlwiek dobrze sie czuje a nie moze pracowac:(

No L4 jest straszne. Cieszcie sie dziewczyny bo zawsze mogloby byc gorzej i moglybyscie byc na zwolnieniu z powodow zdrowotnych. To dopiero katorga. A tak mozecie chodzic i korzystac z lata.

Ja od 2tyg w pracy jestem i przyznaje ze sa momenty ze chcialabym isc spac albo mam dosc ale czuje sie wreszcie jak czlowiek. Nawet sa momenty ze mnie nic nie boli :))

Gotadoro - miałam takie kupić, a potem zanajomi nam dali, ale w końcu oazało sie, ze oni dali takie mniejsze, a my juz pościel kupiliśmy na większe - i teraz nie mamy żadnego :-) Ale ono jest śliczne :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry