• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dorex - ale super, jeszcze raz Ci serdecznie GRATULUJĘ :-):-):-) aż mi się łezka w oku zakręciła...jak szybko Ci poszło! Kurcze żeby wszystkie porody właśnie tak wyglądały!!! Śliczna i słodziutka jest Twoja córcia - do schrupania :-):-)

U mnie plan minimum został wykonany - lekarka zakładał od początku ciąży że muszę donosić chociaż do 34tc czyli do dzisiaj - Maluszki potrafią już ssać pierś i oddychać same...teraz bym chciała do 36tc dotrzymać... :)

Różyczko - super, że nadal jesteście spakowani :) Wiadomo - każdy dzień dla Bąbli w brzuchu mamy jest ważny, będą silniejsze! To tak jak chcesz - odliczamy teraz do 36tc!
Ja w środę mam wizytę i już nie mogę się doczekać aby podejrzeć Małą i zadać mojej Dr prowadzącej wszystkie pytania z listy (sporo się pojawiło bo jakieś nowe objawy - kłucia, skurcze, inne) się pojawiły i chce wiedzieć co to znaczy.

reklama
Witajcie.
Dorex mała prześliczna, pozazdrościć porodu. Wow jak szybko. Łezka się zakręciła jak czytałam.
Gotadora z przerażeniem czytałam, ale widzę że Alma już ma się lepiej, to dobrze.
Różyczka dotrzymasz do 36 tyg. Będzie dobrze, czekamy z Tobą.
Millia no leci ten czas, leci. Mnie też, już połowa i teraz z górki poleci.
Coleta, Kate kciuki &&&&za wizytę.
Madzialenak dostałaś już ciuchy z C&A??

U mnie dziś zimno, a mam iść po pieczywo. Tak mi się nie chce. Wczoraj byłam w Silesii i weszłam do smyka wózki pooglądać. Podoba mi się Maxi Cosi Mura 4 i ma własnie skrętne koła z przodu, super się jeździ. Jak je zablokowałam to gorzej mi było, bo przód wózka musiałam podnieść żeby skręcić. Oglądałam też Bebetto, ale boję się że do mojego gracika Corsa C może mi nie wejść. No i nie ma za dużo plastikowych części i bajerów. Boję się że im więcej tym gorzej. Widziałam też masę ludzi z dzieciaczkami w tych wózkach i zgrabnie wyglądają. Teraz to szok, tylko za wózkami na ulicy się rozglądam :))) Widziałam jeszcze bebetto z białym stelażem, ładnie wygląda.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry