• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

gotadora twój brzuszek w tych koronkach wygląda jak pisanka :-D śliczny!!!!
madzialenak kupię sobie te tabletki!a bierzesz je bez przerwy? ja nawet nie mam objawów, tylko widzę po wydzielinie....:zawstydzona/y: Zostały mi 3 globulki tego Pimafucinu, a to można w ciąży, więc moze ta 3 dniowa kuracja pomoże, a 7-go poproszę o jakieś badania.Na razie mam zleconą morfologię i mocz.A z czego co te drożdżaki wyszły?w cytologii?czy posiewie?

Ostatnia edycja:
reklama
Martka biorę te tabletki od 3 tygodni i mam brać codziennie do końca ciąży, może pomogą aby znów infekcja nie wróciła. Drożdżaki od razu były rozpoznane po wydzielinie i zapachu drożdży :angry:

Ostatnia edycja:
Martka współczuję objawów, u mnie na szczęście w środku spokój, ale na cytologii mi wyszło że dużo mam komórek zapalnych, lekarz powiedział że wynik dobry i mam się na zapas nie martwić. Niestety i przed ciążą ciągle wychodził mi w cytologii stan zapalny.

madzialenak...hahahaha...ja tak samo mam co robic. wizyty już opisane...ale jeszcze dużo smiesznych rzeczy chciałam opisac synkowi, żeby potem smiechu było przy czytaniu:-p zamierzasz dac potem synkowi ten dziennik? ja mysle, żeby trzymać go do 18stki:-D

dorex...opowiadaj jak się czujesz kochana... jak to wszystko wygląda po porodzie SN?

Sony...mnie przed ciaza wychodzila zawsze II, III na cyto a teraz w ciąży mam I:rofl2: przynajmniej jednym nie musze się przejmować... a mialas robiony posiew już?

miliaa czuję się dobrze chociaż miałam w szpitalu przeboje. Nie urodziłam całego łożyska i mnie czyścili. Potem spadła mi hemoglobina do 6,9 i musiałam mieć transfuzję krwi. Teraz już jest ok biorę żelazo.

coleta... Bobasowy dziennik, opisujesz sobie wszystko w ciąży, na wizytach np., wyprawke itd. a potem jak dzidziuś już jest...jego pierwsze miesiące, rocznice, swieta itd...fajna sprawa

dorex...kurde, no to jednak nie był tak pięknie...a dlaczego to lozysko jakos się nie chciało urodzić? mialas z nim problemy wcześniej?
powiedz jak karmienie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry