• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czesc Dziewczyny,

Rozyczko, to odliczamy do 36 tygodnia :-) Nich maluszki jeszcze sobie grzecznie posiedza w brzuszku mamusi.

Coleta, powodzenia na srodowej wizycie. Ja rowniez mam wizyte w tym dniu ale w centrum radiologii. Bede na podgladanku.

Kate, powodzenia na dzisiejszej wizycie &&&&&&&&&&&

Gotadora, jak tam Alma??? Dalas wczoraj rade z zastrzykami?

Milego dnia!!!

reklama
cześć kobitki!:-) U nas chłodno, ale nie pada.Niestety, znowu dopadła mnie Candida albicans :zawstydzona/y: Średnio co 2-3 tygodnie biorę Pimafucin, może po protu za pierwszym razem nie doleczyłam, i się rozrasta.Wiecie, czy można ten lek brać tak często?wizytę mam dopiero 7-go czerwca.Macie jakieś sposoby na walkę z grzybkami?wiem,że ciążowe środowisko to dla nich raj!

Sony jeszcze nie dostałam ciuszków, dziś otrzymałam maila, że zostały wysłane więc pewnie jutro lub w środę będę miała paczuszkę. Dzisiaj zamówiłam dla małego 3 ciuszki z 5-10-15. Brakuje mi jeszcze mniejszych bodziaków na 62 cm, bluzeczek(kaftaników) oraz półśpiochów i będę już miała całą wyprawkę ubraniową :-) Cudne są te małe ciuszki :-)

Marta mnie swędziała ale skóra na zewnątrz i dr mi mówiła o Clotrimazolum, a jak nie przejdzie to pozwoliła raz, ale nie za dużo piromafukortem, żeby nie za dużo. U mnie w środku wydzielina była ok, żadnych odchyleń nie widziała. Może to dlatego. Cu u ciebie w wymazie wyszło?
Gotadora piękny arbuz.
Madzialenak to zaraz sprawdzę e-maila. O mam. Dziś przekazali do wysyłki, ale nie wiedziałam że to z niemiec idzie.

Ostatnia edycja:
Martka ja mam ten sam problem co Ty, jednakże na własną rękę nie brałabym żadnych leków sama bo np. możesz podejrzewać grzybicę i na nią brać leki a okaże się, że masz zakażenie bakteryjne, które jest groźniejsze w ciąży.
Ja niestety miałam już drożdżaki a ostatnio po wyleczeniu zakażenie bakteryjne. Na drożdże brałam globulki dopochwowe Macmiror i krem Macmiror, a na bakterie globulki dopochwowe Gynaglin.
To co mogę polecić do kup sobie i łykaj tabletki Provag, ja je już do końca ciąży mam łykać. [FONT=open_sans]"prOVag® zaleca się stosować pomocniczo w celu codziennego uzupełnienia prawidłowej flory bakteryjnej układu moczowo-płciowego i utrzymania właściwego pH pochwy, a także w sytuacjach, w których może dojść do zaburzenia naturalnej równowagi mikrobiologicznej i zmian pH pochwy.
prOVag® zaleca się stosować szczególnie w przypadku wystąpienia problemów intymnych, zwłaszcza w przypadku tych nawracających, oraz jako podwójną osłonę układu pokarmowego i moczowo-płciowego podczas antybiotykoterapii i antykoncepcji"

[/FONT]

"

Kate...trzymam kciuki za wizyte &&&

Rozyczka...gratuluje, tak daleko zaszlas..jeszcze 2 tygodnie - wytrzymasz i z czystym sumieniem będziesz mogla rodzic:tak: mój dr tez powiedział, ze byle 34tc a będzie luz:-) no, ale mnie jeszcze trochę zostało...

madzialenak...no to czekamy na fotki ciuszków...uwielbiam je ogladac, ale już mam zakaz kupowania, bo wlasciwie z ciuszków wszystko już mamy, a jak trzeba będzie dokupić, to zlece mamie albo mezowi pozniej:-)

Miliaa właśnie odebrałam od kuriera zakupy z baby ono, są super, a najlepszy ten bobasowy dziennik za 9,99 zł, będę miała co robić, muszę wszystkie wizyty opisać :-)

reklama
Agapl dziękuje za pamięć - poradziłam sobie, choć trochę miałam kłopot - nie mogłam jedną ręką wciskać strzykawki,żeby leciało, to niestety nie te nasze malutkie, trochę ją jeden zastrzyk zabolał, ale już z nią lepiej, już macha ogonem i chce się bawić - uff, jeszcze zaraz muszę się przejść na ostatnie zastrzyki do gabinetu

SonySony :-) dziękuje ... w takim razie wklejam arbuza tutaj, bo nie wszyscy wiedzą o co chodzi ;-)

tydzien 18d.jpg

Załączniki

• tydzien 18d.jpg
    tydzien 18d.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 96

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry