• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sony Sony właśnie mam nadzieje ze się nie zorientuje, bo ja mam dwa adresy-zamieszkania i zameldowania i adres mam wpisany zameldoania, ale kod pocztowy z adresu zamieszkania:P

reklama
Madzialenak, ja myślę, że wszystkie "mamy po raz pierwszy" mają mętlik w głowie - co kupić? czy będzie dobre? czy się sprawdzi?
Ja zanim weszłam w temat zakupów, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że ten rynek (produktów dla dzieci) jest taki duży. Nic... człowiek uczy się całe życie.

Sony, tak po objawach i po mojej opaleniźnie.
Migrenowych nigdy nie miałam, a podobny ból głowy, oczywiście o dużo większym natężeniu, miałam po operacji, kiedy miałam wylew krwi do mózgu.

Lawendowy...:szok: Może trzeba jakieś badania zrobić, co by się nie powtórzyło.

Moim zdaniem zestaw startowy wystarczy, o ile chce się karmic piersią. Jakby się nie udało, zawsze można dokupić. Zwracajcie uwagę, bo np. potem są laktatory natural.

Sony, Madzialenak jeśli chcecie karmic piersią i bedziecie sie starały, aby tak było, to nie kupujcie za dużo butelek. Zawsze można dokupić. Kupcie jedną 125ml Tomme Tippee - ona ma kształt piersi i moja siostra ją poleca. http://allegro.pl/tommee-tippee-butelka-antykolkowa-0-bpa-125ml-i3228767595.html
Ja na razie kupię tą jedną. Jak sie okaże, ze jest problem z karmieniem piersią, to butelki są w sklepach :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry