• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Misia...super ciuszki, piękne kolory!...ja to nie umiem zamawiac z takich stron...musze mieć logicznie po polsku napisane wszystko...:-D mimo, ze ang umiem;-)

Kiwisia
...cos ty , ja się nie glodze, wręcz przeciwnie...moja organizm domaga się dosłownie wszystkiego! no może trochę mniej miesa jem niż zwykle, ale wierze swojemu organizmowi...jeżeli czegos potrzebuje to "wola":tak: ja schudłam na początku ciąży 5 kg, wiec teraz dodając te 2 to mam +7...ja nigdy nie wiem jaka wage powinnam podawac...

Pingwinek...kochana mnie się nosi super, w szkole podst dzieciaki tylko przezywaly mnie krowa milka, ale to było do przezycia, bo na przekor mama kupila mi czekolade kiedyś i wszystkich czestowalam;-) i zbędnych gadek już nie było:-) ja jako osoba jestem raczej rezolutna, samodzielna, przedsiebiorcza, lubie dowodzić...no a z minusow to mój mowi, ze trochę niezdecydowana (aczkolwiek ja uważam, ze takie przemyślenia nad pewnymi sprawami pozwalają mi podjąć zazwyczaj odpowiednia decyzje), czasami zbyt emocjonalna, zaborcza , samolubna (ale to wynika chyba bardziej z tego, ze jestem jedynaczka) no i nie bardzo lubie zajmować się domem, wole pracować i zarabiac :) (sama nie wiem czy to wada)...ale imie naznacza i mysle, ze Milena to mimo wszystko taka swoja baba do wodki i rozanca!;-)

dziewczyny puchna wam rece, palce?:confused:

Domat, ja podobny ból mialam w 16 tc , pojechalam od razu do lekarza, nic nie stwierdzil, kazal polezec pare dni, do tego nospa, luteina, duphaston i nastepnego dnia o dziwo przeszlo.. Jedz do lekarza, lepiej chuchac na zimne...

Ja dzis dzien 3 w poziomie odkad w domu jestem.. Kazdy dzien to bedzie swieto. Musze zmusic sie do jakiejs lektury, ale narazie jestem za bardzo roztrzesiona tą sytuacja.. Mysle czy mimo szwu jakby szyjka nadal sie skracala to nie powinno dojsc do akcji porodowej? Nie mam skurczy ale kilka razy dziennie twardnieje mi brzuch mimo lekow..
Dzis ogladalam ciuszki Maksia jakie zamowilam na allegro.. aż sie poplakalam takie slodkie..ale juz wiecej nic nie ogladam zeby maly nie chcial wyjsc za szybko..

Ja dziś powolutku zaczęłam się rozkrecać w shoppingu :-D Poszłam z Mamą pooglądać, ale nie było takich "wow!!!" ciuszków i kupiłyśmy na razie tylko to:

Zdjęcie097.jpgZdjęcie098.jpgZdjęcie099.jpg

Jutro idę jeszcze z mężem do takiej fajnej hurtowni i do tesco (bardzo fajne ciuszki mają w tesco dla niemowląt).
Parę rzeczy mam też upatrzonych na allegro :-)
A wczoraj od siostry przywiozłam 5 worów ciuszków, bucików... ale zdjec nie dam, bo bym chyba musiała ze 100 pstryknąc :szok:

Załączniki

• Zdjęcie097.jpg
    Zdjęcie097.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 67
  • Zdjęcie098.jpg
    Zdjęcie098.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 111
  • Zdjęcie099.jpg
    Zdjęcie099.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 102
Mój A. był ostatnio na zakupach nocnych w Tesc i też stwierdził, że dość fajne ciuszki są w kolekcji F&F.

My mamy głównie wyprawkę z Gymboree, next, carters, gap i benetton. Kilka sztuk posiadamy z mothercare.

Do Wójcika nie umiem się przekonać, bo Małgonie kiedyś poodpadały kokardki (były przyklejane!!!), smyka przyłapałam na kradzieży tuniczki z Mosoona, Zara się Gosi ileś razy pozaciągała od wiszenia, a H&M różnie to bywa. Najgorzej jednak wypadł new look. W przeciągu dwóch dni wakacji rozleciały się (dosłownie) dwie pary krótkich spodenek. piątego dnia sukienka. Ja kupiłam sukienkę ciążową new look i rozeszła się w szwach po 3 dniach.

Oskaa - sliczości.

Misia też się właśnie zastanawiam czy w next nie zamówić... Super ciuszki, ale jakoś tak mi ciężko kupować przez neta, lubię podotykać, zobaczyć na żywo. A mają normalną rozmiarówkę? czy zawyżoną lub zaniżoną?

A jakie kupujcie rozmiary? Od razu na 62 czy kilka też na 56? Bo ja już nie wiem...

Ostatnia edycja:
Oskaa - jakość nexta jest ok. Co co rozmiarówki jest raczej normalna, ale tam najmn. rozm. 0-3 m to chyba 62 cm. Nexta, gymoree, mothercare można kupować w ciemno. To rzeczywiście ubrania dobrej jakość 100 % bawełna. Jeśli okaże się, że mam za mało ubranek, domówię z next, bo przychodzą w dwa dni do Polski.

Oskaa, potwierdzam - mam kilka ciuszków niemowlęcych z Tesco - naprawdę fajna jakość. Są już po pierwszym praniu i nic się z nimi nie stało. Polecam!
Co do rozmiarów mam kilka na 56 (tak na sam początek), a większość 62 i dalej większe. Jak będzie pilna potrzeba - mąż dokupi mniejsze ale szczerze... nie zapowiada się abyśmy mieli kruszynkę.

Aduś, uważaj na siebie i pionizuj się powoli.

Wiecie - ciężko mi jest sobie wyobrazić, że został nam jeszcze miesiąc. Fizycznie jest coraz gorzej - ciężko mi się oddycha, o spacerach dłuższych niż do pobliskiego sklepu mogę zapomnieć, bo później brzuch mnie boli, nie pamiętam kiedy przespałam całą noc. Marzę o tym aby był już początek lipca...

reklama
Dziewczyny, ale super ubranka kupujecie.
Misia, wczoraj przekopałam strony, które podałaś. Niby wszędzie przeceny, ale jak dodałam do koszyka, to już tak różowo nie wygląda, bo za body, które kosztowało 20 $ doliczyło cło, przesyłkę i zrobiło się prawie 300 zł :szok:
No chyba, że Ty zamawiasz w inny sposób???

Za moment uciekam do pracy,
a Wam życzę bardzo miłego i słonecznego dnia.

970558_529623473739591_652768461_n.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry