Misia...super ciuszki, piękne kolory!...ja to nie umiem zamawiac z takich stron...musze mieć logicznie po polsku napisane wszystko...

mimo, ze ang umiem;-)
Kiwisia...cos ty , ja się nie glodze, wręcz przeciwnie...moja organizm domaga się dosłownie wszystkiego! no może trochę mniej miesa jem niż zwykle, ale wierze swojemu organizmowi...jeżeli czegos potrzebuje to "wola"

ja schudłam na początku ciąży 5 kg, wiec teraz dodając te 2 to mam +7...ja nigdy nie wiem jaka wage powinnam podawac...
Pingwinek...kochana mnie się nosi super, w szkole podst dzieciaki tylko przezywaly mnie krowa milka, ale to było do przezycia, bo na przekor mama kupila mi czekolade kiedyś i wszystkich czestowalam;-) i zbędnych gadek już nie było:-) ja jako osoba jestem raczej rezolutna, samodzielna, przedsiebiorcza, lubie dowodzić...no a z minusow to mój mowi, ze trochę niezdecydowana (aczkolwiek ja uważam, ze takie przemyślenia nad pewnymi sprawami pozwalają mi podjąć zazwyczaj odpowiednia decyzje), czasami zbyt emocjonalna, zaborcza , samolubna (ale to wynika chyba bardziej z tego, ze jestem jedynaczka) no i nie bardzo lubie zajmować się domem, wole pracować i zarabiac

(sama nie wiem czy to wada)...ale imie naznacza i mysle, ze Milena to mimo wszystko taka swoja baba do wodki i rozanca!;-)
dziewczyny puchna wam rece, palce?