• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sony... ja tez tak mam! zarlabym non stop...probuje się oszukiwać woda albo jablkem,truskawkami, arbuzem ale nie daje rady...:zawstydzona/y:
a słodycze chłonę całym ciałem chyba...:confused2:

reklama
Miliaa, Sony mi też ostatnio chce się non stop jeść, ale znalazłam sposób, śmieszne ale mi pomaga :-) to kalarepa, codziennie zjadam jedną dużą jak mam głoda dzięki czemu nie zapycham się kanapkami. W lodówce już 3 duże na mnie czekają. Jest bardzo dobra i ma dużo witamin. Dobrym sposobem jest także ugotowany kalafior lub fasolka szparagowa, mogłabym jeść kilogramami :tak: Ze słodyczy kupuję tylko lody i staram się ich nie jeść za dużo bo to kilkadziesiąt niepotrzebnych kalorii. W sumie na wadze mam dopiero +3 kg więc i tak uważam, że nie jest źle.

Ostatnia edycja:
Ja tez ze slodyczy to najbardziej lody, ale zdarza mi sie skusic na czekolade z orzechami i draze, ale po slodyczach mam zgage, wiec pozniej mocno mnie to meczy. Dzisiaj bede ogladac seks w wielkim miescie, wiec pewnie i popcorn zjem. A jesli chodzi o owoce to pochlaniam ich duze ilosci:))

madzialenak...o! kalafior to może ja tez bym zjadla...powiem mezowi, żeby mi dziś kupil...ja jeszcze sobie robie na patelni grillowej baklazany, cukinie, papryka i pieczary...super danie...!
u mnie tez waga spoko..nie wiem tylko jak liczyc, bo wlasciwie od wagi wyjsciowej mam na razie tylko +2kg...

Mnie znowu od slodyczy odrzucilo...rekompensuje sobie troszke lodami, ale tylko sorbetami owocowymi...i pije duzo truskawowych kotajli na kefirze....ale po ich mnie nudnosci męcza...:-D

Ja piję litrami montedrinki - pomagają mi na zgagę.
Mam na plusie 14 kg, ale już ie rosnę. Ważne, by jeść treściwie, bo może to mieć wpływ na wzrost ciałka Maluszków. Trzeba zaleźć złoty środek. W pierwszej ciąży miałam na plusie 24 kg - zginęły w ciągu 3-4 ms.
Nasz dzisiejsze zakupy:
18010100
18010101
140109899
140109831

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry