reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Czesc kochane , kolejny dzien mija... ale czas sie okrutnie wlecze z pozycji horyzontalnej .. Czuje czasami malego jak mnie kopie w krocze i mam takiego stracha ze zerwie mi szew :-
-(Chyba sie przestraszyl bo rusza sie dzis sporadycznie.. A wy czujecie czasami wasze maluchu jak kopia w krocze? Dziewczyny w ktorym tc dziecko przekracza 1 kilogram?
pingwinek75
Oskaa - ja też bym wzięła od szwagra. My mieliśmy fotelik pasujący do wózka i skorzystaliśmy z tej możliwości aż cały jeden raz. Wygodniej jest zostawić fotelik w samochodzie i rozłożyć normalnie wózek, zwłaszcza, jak chce się dłużej chodzić, dziecku też w tym foteliku nie jest przecież najwygodniej, jest w pozycji na wpół siedzącej.
Misia1974
Gotadora! Odezwij się !!!
Marcysiowa - najważniejsze, że dziewczyny przy Tobie.
Ja lubię używki - ale tym razem nie korzystam, bo nie mam jak iść i sama powybierać. Dostałam jakieś, ale... to już ktoś kupił używane, sam użył, nie wiem ile dzieci obsłużyły i nie zdobyły mojego serca. Nie kupiłabym używanych body czy pajacyków. Natomiast kurtki, spódniczki itp. jak najbardziej.
My oglądamy się za wózkiem bardziej mobilnym, ale nic nie sprawdza się tak jak emmaljunga. Nie wiem, czy w końcu coś kupimy jeszcze.
Marcysiowa - najważniejsze, że dziewczyny przy Tobie.
Ja lubię używki - ale tym razem nie korzystam, bo nie mam jak iść i sama powybierać. Dostałam jakieś, ale... to już ktoś kupił używane, sam użył, nie wiem ile dzieci obsłużyły i nie zdobyły mojego serca. Nie kupiłabym używanych body czy pajacyków. Natomiast kurtki, spódniczki itp. jak najbardziej.
My oglądamy się za wózkiem bardziej mobilnym, ale nic nie sprawdza się tak jak emmaljunga. Nie wiem, czy w końcu coś kupimy jeszcze.
lkasia
aduś nie myśl w ten sposób...zobaczysz ze jeszcze przenośisz ciąże...ale jak Ci pocieszy to napiszę, Ci ze moj bratanek urodzil sie w 26 tygodniu ciązy , ważyl kolo 1000g,mial 5%szans na przezycie...a teraz ma już 4 latka...i poza okularami nie ma żadnych innych konsekwencji
wiec glowa do gory i uwierz w swoje dzieciatko
Aduś16
Sony ufffff bo myslalam ze mam schize ze swoja szyjka..ze tak czuje bo juz jej nie mam
Za 3 dni mam rocznice slubu i ... wizyte u lekarza zeby sprawdzil szyje, mam nadzieje ze nie trafie stamtad do szpitala... :-
-(boje sie bardzo!
Gotadora pisala do mnie w niedz ze moze ja w pon. wypuszcza do domu..
Za 3 dni mam rocznice slubu i ... wizyte u lekarza zeby sprawdzil szyje, mam nadzieje ze nie trafie stamtad do szpitala... :-
Gotadora pisala do mnie w niedz ze moze ja w pon. wypuszcza do domu..
reklama
Adus...ja tak samo mam z ta szyjka i kiedyś tez się martwiłam, ze maly tj kopal mnie nogami, nieprzyjemne uczucie...no ale jak widać nic mi nie jest, wiec spokojnie... jeżeli chodzi o wage to tak jak pisala Sony, podrzucam jeszcze stronke, tam jest waga dla każdego tc Waga dziecka w ciąży | Serwis świadomych rodziców radosnych dzieci... ja wiem po sobie, ze takie lezenie może dobic człowieka...ale weź pooglądaj sobie jakies filmy np. na stronie zalukaj.pl, poczytaj jakies książki, ja czytałam i douczalam się w sprawach maciezynstwa...
dziewczyny a wiecie co u Sznurki? dawno u nas nie była...

dziewczyny a wiecie co u Sznurki? dawno u nas nie była...