• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jestem po wizycie z dobrymi wieściami. Sebastian ułożony główkowo, waga 1436 czyli przybyło mu 600 g od ostatniej wizyty a mamcia ma na minusie 100g. Mały jest 2 dni do przodu. Łożysko I grupa dojrzałości, szyjka długa 5 cm, twarda, ujście zewnętrzne i wewnętrzne zamknięte, ilość płynu owodniowego prawidłowa. Generalnie wszystko ok :tak: oprócz kolejnej infekcji :-(
Kolejna wizyta 15.07 :-)

reklama
madzialenak...cudowne wieści!! gratuluje !:-) ciekawe kiedy nam się zmieni grupa lozyska(ja tez ostatnio miałam jeszcze I)...mnie może już na następnej wizycie, czyli za 1,5tyg...:tak:
a co to za infekcja cie dopadla?

Madzialenak, widzę, że rośnie Ci chłopak, jak się patrzy. Duży już ten Twój synuś.
Super, że wszystko dobrze. Teraz to tylko szybko pozbyć się infekcji.

Właśnie wróciła od pani stomatolog. Ale po drodze dzwonili do mnie z LuxMedu, żebym pilnie umówiła się do gina, bo cytologa nie wyszła dobrze. Tak się przestraszyłam, że z Kolbud gnałam na Pomorską po wynik. No i wyszła grupa IIIB.
Zaraz zacznę czytać, co znaczy to rozpoznanie na wyniku.
Normalnie, jak nie urok, to przemarsz wojsk

No i dzisiaj po południu dowiedziałam się , że zostanę ciocią małej dziewczynki.
Avocado, ściskam Was mocno. Nawet nie wiesz, jak się cieszę i po raz kolejny gratuluję :-)
test-okreslajacy-plec-dziecka-nowosc.jpg

lawendowy...znalazłam w necie taka info nt tej twojej cyto "Przedstawiona cytologia jest zmianą przedrakową inaczej określając stan przejściowy pomiędzy rozrostem a nowotworem.(nie powodując nacieków w tkankach i brak przerzutów)Zmiany takie są wyleczalne. " możesz mieć tez jakas nadzerke...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry