• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sony...no smaruje,smaruje...bardzo boje się rozstepow, bo na udach mam jeszcze z czasów dojrzewania...ale mi teraz zaczyna brzuch wywalać, wiec to pewnie od tego...
co do obiadu to tez wlasnie mysle, nie chce mi się w ogole nic robic...

madzialenak..oczywiście trzymam mocno kciuki &&&&

Madzialenak - trzymam kciuki za długą szyjkę! :)
Sony - ja wieczorem w ogóle nie wychodzę, podobno kobiety w ciąży ze względu na zmiany hormonalne - podwyższoną ciepłotę ciała i chyba jeszcze coś są szczególnie smakowitym kąskiem dla komarów. A w tym roku szczególnie cięte komary i bardzo swędzi po ugryzieniu. Dlatego ja po 18:00 nie wychodzę na dłuższe spacery (tylko do auta i z auta), a w oknach mamy moskitiery, więc nie daję im dużych szans :-) Ja chyba też już mam za dużo ubranek... Pas! :-D
Lawendowy_sen - że też nikt jeszcze nie wpadł, żeby korzystać z pozycji fotelowej i oferować usługi 2 w 1 dentystyczno-ginekologiczne :-D
No właśnie, Misia się coś nie odzywa, ciekawe, co u niej, może Lidka się zaczęła wcześniej na świat wybierać?

madzialenak za wizytę,żeby Sebastianek pomachał do mamusi :-)
A propos komarów, czytałam gdzieś, że kobiety w ciąży nie mogą psikać się aerozolami na komary, a ni smarować niczym, to prawda?no a jak się ustrzec przed nimi?nie wychodzić z domu? A w weekend było tak duszno,że chodziłam "po ścianach", mogłabym spać cały dzień.Nie chcę myśleć, co będzie jak temepratury osiągnąć 30-40 stopni, a mi brzuszek zacznie wychodzić...:zawstydzona/y:
Lawendowy- słomiany kapelusz obowiązkowo! zakupiłam taki i bardzo mi się podoba :-)

Witajcie :-)

Madzialenak mocno zaciskam kciuki za wizytę :-)

A ja w pt miałam wizytę i widzieliśmy bijące serduszko... co to za wspaniały widok :-):-):-) Maluszek w piątek miał 10 mm i dr powiedziała, że wszystko jest ok :-)

Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie teraz tutaj :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry