• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sony ja na szczęście nie mam dzisiaj problemu z obiadem bo wczoraj z mężem upiekliśmy 2 blachy pizzy, jedna została więc dzisiaj tylko w opiekaczu odgrzeję ufff...:baffled:. Nie mam już pomysłu na obiady a do tego nienawidzę gotować:angry:

:-DMiłego dnia dziewuszki. :-D

U mnie też od rana słoneczko. Pewnie później się jeszcze bardziej rozkręci i muszę uważać, żeby znów nie stać się raczkiem, jak po ostatnim pobycie z moimi dzieciorami na boisku :tak:

Rano byłam na badaniach immunologicznych. Na całe szczęście dostałam skierowanie i robiłam je na NFZ, bo normalnie, to nie wiem, czy zamknęłabym się w 1000 zł :szok:
Takie są realia polskiej służby zdrowia, że najpierw trzeba czekać do specjalisty przeszło pół roku, a jak już dostaniesz skierowanie na badania, to później drugie tyle, żeby pokazać wyniki. Chore to wszystko.

Madzialenak, kciuki za Ciebie i za Sebusia. Ale na pewno wszystko jest w najlepszym porządku.
Ty masz wizytkę na 16:25, a ja dentystę na 17:40. Może powinnam chodzić równocześnie i do dentysty i do gina - fotel ten sam, tylko kwestia ustawienia :tak:

Z obiadami, to mam tak samo, jak Madzialenak, najgorzej jest z wymyślaniem, bo gotować, to akurat lubię i nie jest to dla mnie problem. Dzisiaj zrobię żeberka pieczone w piekarniku z sosie barbecue.
Ale na jutro to nie mam zielonego pojęcia, co ugotować:crazy:

Lawendowy Sen to się uśmiałam z wizyty równocześnie ginekolog i stomatolog :-D niezły duet :szok:Mogłaby być to całkiem ciekawa i pełna wrażeń wizyta.
Uważaj na siebie dziś na boisku, bardzo fajną pogodę mamy, słoneczko do tego wiatr..... całkiem miło jest.
A co z naszym spotkaniem trójmiastowe dziewczyny?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry