• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć dziewczyny,

Jestem z Wami na bieżąco, ale ponieważ podczytywałam przez cały tydzień to teraz nie jestem w stanie odpowiedzieć na to, co się działo, tylko to, co pamiętam na bieżąco, tak więc:
Bardzo się cieszę, że z Tobą, Gotadora, wszystko ok, bo się martwiłyśmy tu :-)
Avocado, bardzo dziękuję za stronkę z kosmetykami, bardzo skorzystałam, postudiowałam ją dokładnie i mam już w domu Babydream :-)
Martka, gratuluję dużego dzidziusia!
Aduś - super, że szyjka dłuższa, na pewno się uda! Przykro mi, że musisz leżeć, ale pomysł z nauką języków jest super :)
Misia - wózek wygląda na bardzo fajny. Przypomina X-landera w wersji spacerówkowej, też dość duży i pompowane koła. Ja ewentualnie jeszcze poszukam takiego "wózka - parasolki", żeby można było szybko złożyć i rozłożyć.
Milagors - ciąża to dopiero początek, kochana, potem, jak dziecko zaczyna chorować (a małe dzieci dużo chorują, to wyjątek, jak są zdrowe cały czas), to dopiero się człowiek martwi...

Wkleję Wam moje ostatnie łowy w ciuchlandzie - za wszystko (z bluzą dla synka, której nie wkleiłam) zapłaciłam 90 zł. A kolory są o wiele żywsze, niż na zdjęciach :-)
DSCF0983.jpgDSCF0982.jpg

Załączniki

• DSCF0983.jpg
    DSCF0983.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF0982.jpg
    DSCF0982.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Pingwinek slodkie ciuszki, dla dziewczynek jest wiekszy wybor ciuszkow glownie w ciuchladach.
Mi udalo sie upolowac troche ciuszkow zanim zostalam uziemiona, najbardziej ciesze sie z polspiochow z misiem Maxem dla mojego Maksa:tak: a allegro mam zestaw ciuszkow nowych i w idealnym stanie glownie disneya i do narodzin to juz koniec zakupow ciuszkowych...:(

Aduś - ja też mam zestawy z allegro i już na niemowlaczka nie kupuję, tylko właśnie na większą dziewczynkę. Z doświadczenia wiem, że jak potrzeba czegoś konkretnego, to akurat nie ma, więc wolę kupić na przyszłość, a dokupić potem normalnie w sklepie to, co okaże się potrzebne. Jak kupowałam dla synka, to wydawało mi się, że są tylko dla dziewczynek, a jak szukam dla dziewczynki, to widzę głównie ładne dla chłopczyków :-). Jakby ktoś chciał, to mogę coś kupić, jeśli byłoby coś ślicznego i w idealnym stanie, bo czasem aż żal zostawiać. Oczywiście z paragonem ze sklepu, w ramach przysługi, bo w życiu zajmuję się czymś zupełnie innym :-D Ale skoro i tak pewnie w lecie pochodzę jeszcze po ulubionych ciuchlandach to może komuś się przyda.

Hi girls :-)

ja również mam ogrom ubranek, na razie zdążyłam rozpakować i trochę posegregować, jak już posegreguje rozmiarami to będę prać, chce to zrobić już teraz, bo juz wiem,że nie wiadomo co może przynieść kolejny dzień, więc wole mieć ubranka gotowe. Mąż przywiózł na prawdę dużo, ciężko mi się z nimi rostać takie ładne ( wystawić do sklepu) , są po prostu słodkie, niektóre aż tak że normalnie łzy miałam w oczach :zawstydzona/y:

miłej niedzieli kobietki :-)

Witam Dziewczynki

Wczoraj odwiedzili nas znajomi ze swoim 11- miesięcznym synkiem Mikołajem, przywieźli ze sobą cały karton ubrań po małym. Są naprawdę śliczne. Mały ma już tyle ciuszków, że nawet nie wiem czy zdąży we wszystkim wystąpić :-)
Byliśmy dzisiaj na zakupach w black-red-white , zamówiliśmy 2 komody i szafę do pokoju Sebestianka z tej serii Black Red White - serwis beta / Katalog produktów. W ciągu 5 dni mają być do odbioru, mąż mi je poskręca i zacznie się duże tygodniowe pranie:-) Tak jak Gotadora wolę mieć już ciuszki gotowe bo różnie może być :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
ja zaczne wszystko robic od lipca...ale mnie czeka jeszcze przeprowadzka...:szok::sorry: pakowanie wszystkiego i rozpakowywanie...czego nie będę mogla zrobić po cc...jakas masakra na ostatnia chwile...:baffled: jedynie do sprzątania po remoncie jakas babke sobie zalatwie, bo ja sama to nie dam rady...

edit :
madzialenak...ogladalam wlasnie pania gadzet i ona opowiadala o elektrycznych nianiach...powiedziała,ze te z jedna plytka starczaja dla dzieci od 0-3mcy, a smierc lozeczkowa może wystapic o roku, wiec mowila, ze lepiej zaopatrzec się w 2 podkładki...no ale z kolei to jest wydatek rzedu około 1000zl.(jeżeli chodzi np. o angelcare to proponowali ten z monitorem) ogolnie mówili o angelcare wlasnie i avent.
poza tym jak chcesz mieć elektroniczna nianie to takie karuzele elektroniczne które dzialaja na baterie mogą zaburzyć jej prace, wiec lepiej czegos takiego nie montować na lozeczku...
no i ja już nie wiem co robic...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry