• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Milia tak mam twardnienia brzucha kilka razy dziennie ale to dopuszczalne jesli nie sa regularne, tak mi wczoraj powiedzial lekarz. Czesciej sa wieczorem ale dziś np. moze raz mi brzuch stwardniał tylko. Zmiana pozycji lezenia pomaga jak brzuch twardnieje. Sama nospa moze stac sie nieskuteczna, ale jesli nic zklego sie u Ciebie nie dzieje to raczej lekarz nie włączy Ci fenoterolu. Moze dolozy luteine ze 2x2.

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie dzisiaj znowu zaczely meczyc te klucia w pochwie, dobrze, ze tydzien mi zostal do wizyty, bo martwie sie skad te klucia. A czy dlugosc i zamnkniecie szyjki sprawdza sie tylko za pomoca usg?

Kate tak chyba można to sprawdzić tylko poprzez wykonanie badanie usg. Ja mam wizytę w poniedziałek i też będę chciała aby doktor mi sprawdził bo trochę się denerwuję czy jest w porządku. Ostatnio miałam badaną szyjkę 8 tygodni temu.

Ostatnia edycja:
kochane, ale badajcie szyjke tylko wewnętrznie, oczywiście bardzo delikatnie, mój dr robi to tak delikatnie,ze nic nie czuje...ale zupełnie inny pomiar jest przez brzuch a 100razy bardziej wiarygodny jest przez pochwe...

Adus...no wlasnie on nie chce mi dac nic innego, mowi, ze nospa wystarczy, ale ja mam wrazenie tak jak dziś, jak więcej chodze, ze już poznym popołudniem jest twardy ten brzuch, nawet mimo lezenia...a ja wizyta dopiero za 1,5 tyg:dry:

ja już chce koniec lipca - początek sierpnia!:tak:

Hej dziewczęta :-)
Znów śliczna pogoda się zapowiada, korzystajcie z niej też za mnie ;-) Ja żeby nie marnotrawić czasu zabieram się za pisanie pracy dyplomowej i poucze się języków znów, zawsze to jakiś dodatkowy pożytek z leżenia :-D a może mój Maksiu słuchając ze mną lektora też będzie śmigał po niemiecku i rosyjsku hehe
Kate na fotelu bada się czy szyjka jest miękka czy twarda i czy nie ma rozwarcia zewnętrznego. USG dowcipnym sprawdza się jej dlugosc oraz ujscie wewnetrzne, wiec wazne jest zeby badac na oba sposoby. Jesli nie czujesz boli zadnych ani twardnien brzucha bolesnych to nic zlego nie powinno sie dziac z Twoja szyjka.

Milia koniec lipca juz prawie za pasem, nim sie obejrzysz zleci
Ja pierwszy raz w zyciu chce zeby wakacje juz zlecialy...moze lepiej jest rodzic zima...??

Ostatnia edycja:
Adus, ja marze o tym zeby lato szybko minelo i zeby byla jesien. Ja juz chce ja po drugiej stronie brzucha. Bycie w ciazy jest takie stresujace! Non stop sie martwie czy wszystko ok.... A tu jeszcze tyyyle czasu :( dobrze, ze teraz mam wizyty co 2tyg wiec jakos latwiej mi wytrzymac...

My dziś spróbujemy zrobić ktg w szpitalu. Mam robić ktg, ale nie mam skierowania.
Znalazłam wczoraj mój wymarzony wózek od 6 ms.
141499.jpg

Milagros calkowicie sie z Toba zgadzam, bycie w ciazy szczegolnie dla nas to głównie stres.. ale im dalej tym bezpieczniej.
A powiedz dlaczegp masz teraz wizytyt 2 tyg? Ja tez teraz co 2 tyg z racji mojej szyjki...a i tak zastanawiam sie czy to nie za zadko...?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry