• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Madzialenak gratuluję dużego chłopa, no i wzorowej szyjki. Infekcją się nie martw, to norma. Ja mam taką sytuację, że na cytologii wyszły liczne komórki przeciwzapalne, a jak ginka mnie bada to wydzielina jest ok. Pewnie jakbym wymaz zrobiła to jakieś bakterie by mi wyszły jak zwykle.
Lawedndowa ja też miałam III w cytologi, ginka dała jakieś tabletki i potem już było git. Nie zawsze III oznacza raka. Teraz mi zawsze II grupa wychodzi.
Avokado i Domat gratuluję córeczek.
Iksia z każdą wizytą obraz twojego malca będzie wyraźniejszy.

Mam dziś wizytę u naczyniowca o ile wyzdrowiał, bo już 3 razy ją przekładali. Strasznie mi stopy i kostki puchną i nogi bolą :((( Mam żylaki.
Miłego dnia, u nas znów upał.

Matko jaki u mnie upał dzisiaj....jak zwykle uwielbialam lato i upaly tak teraz si mjegaaaa męcze....a wizytę mam jeszcze o 13...więc w najwiekszy upał...dobrze ze w przychodni klima jest....

Avocado gratluje córeczki:):)

Ikasia mam to samo temperatura 34 stopnie:szok: na 13:30 wizyty w nieklimatyzowanej przychodni. Ludzi będzie pełno, bo to zbiórka z kilku dni bo go nie było. Pewnie z 2 godziny posiedzę, o ile posiedzę:-( Chyba będę szła na litość, może się ktoś zlituje i mnie przepuści.

Witam laski
wlasnie wracam od kierownika przychodni i skierowanie do poradni genetycznej bedzie na jutro rano:)
oczywiscie kierownik bardzo wporzo zatrzymal wszystkie badania do przejrzenia i zaproponowal zeby przepisac sie do niego jako rodzinnego i tez tak zrobie

Dziewczyny, dziękuje Wam za słowa otuchy.
Byłam już na wizycie i lekarz od razu wypisał skierowanie do szpitala, bo jak mnie "pocieszył", że to jest stan przedrakowy i że nie będzie owijał w bawełnę. Byłam już nawet w szpitalu i umówiłam się na zabieg.
Jutro jadę do mojego dr K, bo chcę to jeszcze z nim skonsultować i dowiedzieć się co z w takiej sytuacji z IVF.

Kawiatuszek, bardzo dobrze że dostałaś skierowanie. U mnie rodzinny wszystko sam chciał robić i skierowań nie dawał, nawet jak miałam ostre zapalenie krtani, którego oczywiście nie widział, to mi powiedział że symuluje. Taki fiu.....t. Przepisałam się od niego.

reklama
Lawendowa więc cię wyłyżeczkują i materiał wyślą do badania hist-pat, tak jak Marta pisała. Wyczyszczą i będzie git. Nie martw się. Na kiedy planujesz IVF? Może do tej pory się wszystko wyjaśni i zagoi.

Lecę się męczyć w nieklimatyzowanej przychodni. :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry