• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ikasia ja mam X-landera 4 kołowca :-)

Lawendowy Sen mi pasuje data i godzina spotkania :tak:
Cały czas myślę o Tobie i wiem, że będzie dobrze, na pewno nic złego nie wykryją w szpitalu.

Ikasia gratuluję udanej wizyty, rośnie jak na drożdżach Twój maluszek.

Sony współczuje rajstop w tak upalne dni :baffled:

Dzisiaj z mężem świętujemy swoją 8 rocznicę ślubu :szok:

Ostatnia edycja:
Madzialenak, samych słonecznych dni, nie tylko w dniu rocznicy.
Serdeczności Kochana. No i złoż życzenia M ode mnie.

bukiet-kwiatow-9.jpeg

Witajcie dziewczynki.

Długo się nie odzywałam, ale u mnie jak zwykle co się polepszy to się ....
Wczoraj postawiłam męża samochód do mechanika....znów:zawstydzona/y:. I już koniec, idzie na sprzedaż. Ma ju 9 lat i powoli wszystko zaczyna mu dolegać. Wczoraj podjęta decyzja - kupujemy nowe. I dzisiaj kupiłam :-). Niestety ale zakup spowoduje na rok odpoczynek od staranek. Kredyt 50/50 więc za rok drugie tyle muszę dopłacić. Cóż, myślałam że jeszcze ze 2 lata wytrzyma, ale mam dość już napraw. Autko zamówione, do odbioru najpóźniej w sierpniu. Przynajmniej będę miała na jakieś 5 lat odpoczynku od napraw. Tylko, że auto mi się spodobało bardzo, takie typowe, kobiece. No i wyposażenie :-D. Zaszalałam, że wzięłam chyba wszystko co można było brać do tego auta. Mój M boi się że mu zakoszę autko jak odbierze, ale ja za bardzo kocham polóweczki i chyba nigdy nie będę mieć innego auta.

Siostra pewnie pojedzie jutro na test, ale raczej sprawa przesądzona. Wierzę do końca, ale wszystko wskazuje na to że się nie udało. Dzisiaj z tej niemocy pogłaskałam jej brzuszek i zapytałam się czy jest tam maluszek. Może to głupio wyglądało, ale ja mam jeszcze taką nadzieję, że się uda.

madzialenak serdecznie gratuluję rocznicy. I cieszę się, że już 9 rocznica, będzie obchodzona przez Waszą trójeczkę

lawendowy jak nie urok to sraczka jak powiadają. Mam nadzieję, że cała ta sytuacja zakończy się tylko strachem i okaże się, że wszystko jest w najlepszym porządku.

ikasia gratuluję udanej wizyty:-)

Postaram się nadrobić wpisy, ale troszkę mi to czasu zajmie :tak:

czesc dziewczyny,

lawendowy sen--> dziękuję za zaproszenie, ale ja w przyszłym tygodniu bedę byczyć się na Kaszubach z mężulkiem, w końcu nasz :-)wyczekany wspólny urlop:):-) :happy:

Ikasia--> ja dostałam skierowanie na badania prenatalne i będę je robic, jak dają skierowanie to trzeba iść za ciosem, a i tak na pewno będzie wsio oki doki:tak:

A ja ledwo co parę dni temu miałam usg, a już tęsknie za maluszkiem i chciałabym go jak najprędzej znów zobaczyć, a to dopiero w połowie lipca...ale dam rade:)

Uwaga Uwaga.
Dla dziewczyn z fotelikami Maxi Cosi City
UWAGA!!!
Wczoraj w programie motoryzacyjnym na TVN Turbo podano wiadomość, że firma Maxi Cosi wycofuje ze sprzedaży partię fotelików MAXI-COSI CITY SPS. Istnieje jednak możliwość zakupu wadliwego fotelika.
Firma zamieściła na swojej stronie ogłoszenie dla rodziców, którzy nabyli już foteliki wyprodukowane po 1 czerwca 2012r.:
Ogłoszenie Citi SPS

reklama
moja sis ma na sprz wozek x-lander xq wkleje wam fotkiSAM_2537.jpgSAM_2542.jpgSAM_2548.jpgSAM_2553.jpgSAM_2555.jpgSAM_2560.jpgSAM_2561.jpgSAM_2563.jpgSAM_2565.jpg

Załączniki

• SAM_2537.jpg
    SAM_2537.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 65
  • SAM_2542.jpg
    SAM_2542.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 79
  • SAM_2548.jpg
    SAM_2548.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 80
  • SAM_2553.jpg
    SAM_2553.jpg