• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
kwiatek...no kto może mieć do ciebie pretensje, ze tu się udzielasz...przecież to forum ogolnodostepne...:tak: ja to wlasnie tak jak dziewczyny chciałabym cie tylko zarazić ciaza...ale badania pokazuja, ze jak się przebywa z ciearowkami to w końcu sama tez szybko zajdziesz :-)

Ikasia
..ja tez zrobiłam tak jak ty chcesz z tymi badaniami...poszlam na genetyczne usg, tam wyszlo wszystko ok, wiec nie mąciłam sobie więcej w glowie i nie robiłam zamieszania:-) poza tym kolo 20tc powtarzałam takie szczegolowe badanie i tez wyszlo ok...

gotadora
...slliczny wozek...czekamy na fotki na zywo!:tak::-)

Lawendowy
...luzik kochana...razem z nami pokonasz wszystko no i ciebie tez zarazimy szybko! także, nie martw sie:tak:

madzialenak...wszystkiego najlepszego dla ciebie i meza! nadal dużo milosci, zrozumienia...no i miliona dni razem! :-):-):-) :*

Sony..Dzięki za info, zwroce na to uwagę przy zakupie fotelika, bo my oczywiście wozka jeszcze nie mamy;-) nadal nie mogę się zdecydować, chociaż mój maz zarzadzil już bebetto Pascal...ale ja nie jestem do tego pomysłu przekonana...

ja miałam dziś pojsc do kosmetyczki na hybrydy, no ale jak wyszłam na balkon to prawie padlam...nie będę ryzykować. podobno ma się minimalnie ochlodzic w weekend, to może w piątek skocze...

lkasia dzięki, pocieszyłaś mnie, ja właśnie też miałam 18 pęcherzyków...Dwa mi podali, dwa zamrozili a reszta została do obserwacji...
Dziewczyny mam do Was pytanie, może nieco dziwne ale bardzo mnie nurtuje. Chyba większości z Was o ile udało się wyhodować co najmniej dwa zarodki te dwa były transferowane. Czytałam że według statystyk zazwyczaj nie przyjmuje się żaden (Wy nie jesteście tego przykładem oczywiście) albo tylko jeden.Skoro przyjął się jeden to co się dzieje z tym drugim w moim organizmie? Obumiera i co? Przecież skoro zachodzę w ciążę to już nie dostaję okresu i go nie wydalam...Mozę głupie mam zmartwienia ale...

Miliaa koleżanka ma ten wózek i zachwala, ale jakiś większych wymagań to ona nie ma i to jej pierwsze dziecko. Ja stwierdzam, że ten wózek do bagażnika nie wchodzi, a mam Corsę C. Żeby koleżanki wózek zapakować musiałam klapnąć tylne siedzenia.

Ja idę dziś na paznokcie żelowe:) ale chyba autem pojadę, bo ten upał mnie wykończy.

Ostatnia edycja:
Maja doktor mi tłumaczył że taki zarodek się po prostu wchłania. Ja właśnie miałam podane 2 a tylko jeden ze mną został. Trzymam kciuki za Twoje powodzenie&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Sony...ale ogolnie z jazdy tym wozkiem jest zadowolona? o wielkość mi nie chodzi, bo dam z tym rade...z reszta mój wybor to navington galeon a on jest jeszcze większy...i normalnie uparlabym się i kupila navingtona, ale ten model ma nieskretne kola, no i jakos w dalszym ciągu stoimy z tematem w miejscu...

Dziewczyny, ja na ta chwile potwierdzam ze bede.... Ale dam znac ostatecznie jutro po wizycie u lekarza ;) bo nie wiem czy do pracy wroce jeszcze czy nie. Jesli wroce to mozliwe ze jej nie skoncze przed 18.... Odezwe sie jutro.

reklama
Miliaa wózek to na pewno ciężki wybór :-) cieszę się, że mi tak łatwo poszło ;-)
Ja właśnie zamówiłam łóżeczko + materac :-), wczoraj dzwonili że mebelki są już do odbioru :-) Łóżeczko będzie gotowe pod koniec następnego tygodnia. Ale się cieszę, już niedługo pusty, smutny pokój zamieni się w umeblowany pokoik mojego synka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry