kwiatek...no kto może mieć do ciebie pretensje, ze tu się udzielasz...przecież to forum ogolnodostepne...

ja to wlasnie tak jak dziewczyny chciałabym cie tylko zarazić ciaza...ale badania pokazuja, ze jak się przebywa z ciearowkami to w końcu sama tez szybko zajdziesz :-)
Ikasia..ja tez zrobiłam tak jak ty chcesz z tymi badaniami...poszlam na genetyczne usg, tam wyszlo wszystko ok, wiec nie mąciłam sobie więcej w glowie i nie robiłam zamieszania:-) poza tym kolo 20tc powtarzałam takie szczegolowe badanie i tez wyszlo ok...
gotadora...slliczny wozek...czekamy na fotki na zywo!

:-)
Lawendowy...luzik kochana...razem z nami pokonasz wszystko no i ciebie tez zarazimy szybko! także, nie martw sie
madzialenak...wszystkiego najlepszego dla ciebie i meza! nadal dużo milosci, zrozumienia...no i miliona dni razem! :-):-):-) :*
Sony..Dzięki za info, zwroce na to uwagę przy zakupie fotelika, bo my oczywiście wozka jeszcze nie mamy;-) nadal nie mogę się zdecydować, chociaż mój maz zarzadzil już bebetto Pascal...ale ja nie jestem do tego pomysłu przekonana...
ja miałam dziś pojsc do kosmetyczki na hybrydy, no ale jak wyszłam na balkon to prawie padlam...nie będę ryzykować. podobno ma się minimalnie ochlodzic w weekend, to może w piątek skocze...