• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Miliaa no ona jest zachwycona, kupiła używany za 500 zł cały zestaw, ale wiem że są różne opinie.

Inna znajoma mi mówiła, żeby drogiego wózka na początek nie kupować, bo i tak wszyscy spacerówkę na parasolkę zamieniają.

EDIT:
Madzialenak a ty masz nowy wózek czy używany?

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki Sony, wlasnie o takie utwierdzanie mi chodzilo...z wyglądu bebetto jest sliczny...poza tym jak będzie bardzo zly to już maz się będzie tym martwil:rofl2: wiem tez ze jakby cos się psulo to dzwonisz do serwisu i wymieniaja na nowe...wiec z tym tez jest ok!:tak:

madzialenak...zazdroszczę! chciałabym być na tym etapie co ty;-) a u nas dopiero wczoraj wymiary do kuchni, sypialni, salonu i garderoby wzięte...meble pod koniec lipca...:confused2:

Sony mam wózek używany, kupiony od mojej przyjaciółki za 800 zł (gondola, spacerówka, fotelik maxi-cosi, torba itp.) wszystko w stanie idealnym. Jestem mega zadowolona z niego, bardzo mi się podoba, mąż nie mógł się doczekać i już jeździł nim po ogrodzie i domu :tak:

Miliaa ale z kolei ja Ci zazdroszczę, że masz możliwość urządzenia sobie mieszkanka na nowo, zgodnie ze swoim gustem. Ojej rozmarzyłam się, ja też bym chciała wszystko pozmieniać sobie w domu.

Miliaa to tak jak my - nasze mieszkanko będzie gotowe dopiero na ostatnią chwilę, mąż przyjedzie dopiero na początku sierpnia, trochę musi odpocząć i dopiero zajmie się remontem naszego gniazdka ... mam nadzieje,że zdąży, no jeśli nie to też jakoś sobie poradzimy, ale łatwo nie będzie

Avocado wózek polskiej firmy Tako :-) ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: JUMPER DUO wózek głęboko-spacerowy + 2 foteliki + 2 plecaki GRATIS

my wybraliśmy tako jumper duo imitation linen ( imitacja lnu ), bez fotelików, bo już mamy maxi cosi cabrio fix

madzialenak, gotadora...najgorsze dziewczyny jest to, ze ja się nie bardzo mogę ruszac, nowe mieszkanie na 3 piętrze, wiec wejście tam w ogole nie wchodzi w gre...i tak wszystko maz ogarnia...ale wczoraj rozrysował mi nasza sypialnie i jest cudowna...nie zapomnial tez o polce na moje książki, bo wie, ze bez nich bym się nie przeprowadzila:-D mysle, ze w sierpniu się pochwale zdjęciami:-)

ja wybrałam taki wozek jeżeli ma być bebetto w końcu, tak zadecydowala Sony i mój maz:-D WÓZEK BEBETTO pascal 3W+CABRIOFIX+GRATISY NOWOŚĆ!! (3306178416) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i kolor i ogolnie wszystko mi się podoba :-)

Miliaa bardzo ładny wózek i tak przypomina mi również imitację lnu, widziałam w sklepie taki szary też mi się bardzo podobał, ale zdecydowałam się na brąz, chyba dobrze w nim będzie i dla chłopca i dziewczynki :-)

reklama
Miliaa bardzo mi się podoba Wasz przyszły wózek, podoba mi się również że jest możliwość przekładania siedziska. U mnie niestety w spacerówce mały będzie zawsze tyłem do mamci siedział.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry