• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ikasia, rozumiem jak sie czujesz bo ja bylam baaardzo zestresowana przed genetycznym usg. Mi moja dr nalegala na pappa zeby zrobic... Ale sie nie zdecydowalam. Mialam plan zrobic tylko jak nt wyjdzie za wysokie. Bylo niskie wiec nie robilam. A z reszta ja wiedzialam ze mije dziecko jest moje i zostanie... Wiec bezcelowe dla mnie by to bylo tak na prawde. Ale twoj strach rozumiem!

reklama
No my przegadalismy temat...i stwierzilismy ze po tym USG w 12 tyg jesli wszystko bedzie ok, to nie robimy tych badan...jesli cos ..tfu tfu..wyjdzie nie ta, to wtedy sie pewnie zdecydujemy....ale bedzie wszystko dobrzE:)

SonySony juz wybrałas wózek..? bo wiem ze Ty się zastanawiałaś nad mura 4....u mnie etmat wózków powraca...stwierdzam ze mam mała obsesję...:P:P i ciagle mysle..mura 4 czy x-lander...i w x-landerach biore pod uwagę xa albo xt--trójkołowca..który megaaa mi się podoba wizualnie...zwariowac mozna:P

Ikasia a my zamówiliśmy wózek w zeszłą środę, no i miało to potrwać około 5 tygodni, a tu mi dzisiaj pan powiedział,że może już dziś ( czyli jutro) będziemy go mieć :-) że akurat taki wzór jak wybraliśmy mieli gotowy, mniej więcej będzie wyglądał tak:

Zobacz załącznik 566942

zamiast plecaków torby, no i jasna ekoskórka, ale jak zobaczę na żywo to dopiero uwierzę ;-)

Miliaa, przytulam Was mocno, Ciebie i Marcela i już teraz dziękuję Ci, że o mnie pomyślałaś.
Oby tylko pomogło, a jak wiadomo tonący brzytwy się chwyta. a ja właśnie zaczęłam się topić, choć myślałam, że pomału wszystko zaczyna się układać i że jakoś wyjdę na prostą. To masz, żeby mi nie było za dobrze, dostałam od życia obuchem w łeb. Ale może jeszcze ktoś rzuci mi koło ratunkowe...

reklama
Ikasia u mnie z wózkiem się samo wyjaśniło, bo mam okazję za 300zł kupić x-landera gondola i spacerówka czarno zielona, więc nie bedę wybrzydzać i biorę co dają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry