Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Trzymam kciuki aby bar mleczny zaczął dobrze funkcjonować:-)
. Potem jeszcze jak zwykle na wieś do sąsiada po mleczko od krówki, serek i masełko przez nich robione. Wróciłam do domu to miałam problem z wpakowaniem zakupów do lodówki
. A jutro na obiad kalafiorek, fasolka szparagowa i młode ziemniaczki
.
No więc tyle co pamiętam.

:-)

Jakoś od początku tygodnia gorzej się czuję - dokuczają mi bardzo mocne skurcze czasami nawet zabolą, wydaje mi się, że szyjka też mocno mi się skróciła noi do tego kłucia w pochwie, które czułam przed porodem Weroniczki. Qrcze boje się, że mała chce się już wybierac na drugą stronę brzucha a to zdecydowanie za wcześnie. Oprócz tego w domu trwa remont - mieszkanie wygląda jak po wybuchu bomby, meble na zamówienie będą dopiero w nastepnym tygodniu, większośc rzeczy dla dzidzi pożyczyłam i jakoś nie mogę się doprosic o zwrot (min. czekam na łóżeczko), ciuszki nie wyprane bo nie ma gdzie ich pochowac a mój M ze stoickim spokojem oświadczył mi, że wyjmie je z szafy (wyokoś pólki pod sufitem) za jakieś dwa tygodnie- na moje protesty, że trzeba byc przygotowanym i że moge urodzic wcześniej stwierdził: e tam w pierwszej ciąży też prawie urodziłaś wczesniej a po lekach latalaś jak fryga do końca, pamiętaj weź sobie te tabletki od lekarki i nie martw się.