• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak a ty to chyba z miesiac przede mna juz czulas ;)

Ja już czułam w 17 tygodniu 🙈
Moja Maja jest taka ruchliwa że aż sie boje co będzie jak sie urodzi 😂
Czasem tak mnie kopie że aż się zastanawiam czy wszystko jest ok.. W nocy to sie martwie czy jej nie przyciskam bo nieraz tak bokiem jak śpię to prawie na brzuchu i sie boje czy jej nie przygniatam i sie kładę na wznak i spać sie nie da 😁

reklama
Kurcze też się boję kupować, nie wiem czemu ale często sobie mowie ze najpierw urodze a później bede kupować 🤦‍♀️ Boje sie tego porodu.. Przeraża mnie to...
Mnie tez to przeraza NAPRAWDE ;) Ale ja to jestem taka ze jak zwykle jutro o tym pomysle ;) A i tak co noc jak wstaje siku to sie boje ze mi wody w kazdym momencie odejda ;( Wogole caly czas jestem spieta przez te kilka miesiecy ;( No ale tzreba miec otwarty umysl. Nigdy nie jest tak jak to sobie chcesz zaplanowac - nie ominie nas to ;)

Kurcze też się boję kupować, nie wiem czemu ale często sobie mowie ze najpierw urodze a później bede kupować [emoji2356] Boje sie tego porodu.. Przeraża mnie to...
Kochana po porodzie naprawdę nie ma na nic czasu, ja przy pierwszym dziecku nie noglam prysznica wziac, kanapki przygotowac, a co dopiero robic zakupy. To czy zaczniesz kupowac czy nie, nie ma wplywu na przebieg ciazy czy porodu. Musisz wierzyc, ze będzie dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry