• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Coleta :-):-D:-):-D gratulacje!!!

Madzialenak z mężem jednak nadal zastanawiamy się nad imieniem dla synka, skoro on nie jest na 100% przekonany, więc raczej synek inaczej będzie miał na imię, możliwe że tak samo jak synuś Aduś - bo to mu się podoba, ale powiedział,że jeszcze mamy czas ... także zmień Kochana proszę listę, póki co synuś czeka na 100% zatwierdzone przez Tatusia imię :-)

reklama
Gotadora już zmienione. Biedna nie wyspałaś się :-( Dzisiaj druga seria zastrzyków i pewnie jutro wyjdziesz do domu :tak:

Terminy porodów ciężaróweczek po in vitro

1. KWISIA (27 lipiec) – córka Zuzanna
2. MILIAA (14 sierpień) – syn Marcel
3. SZNURKI (20 sierpień) – syn
4. ELONA (21 sierpień) – córka
5. MADZIALENAK (28 sierpień) – syn Sebastian
6. KATE (11 wrzesień) – córka Hania
7. ADUŚ (26 wrzesień) – syn Maksymilian
8. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka
9. SONY (18 październik) – syn Paweł
10. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
11. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn (Maksymilian?? czekamy na 100% zatwierdzenie imienia przez tatusia )
12. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
13. MILAGORS (28 październik) – córka
14. AVOCADO (24 listopad) – córka
15. HOLA (27 listopad)
16. MALINUŚ (14 grudzień) – prawdopodobnie córka
17. MARTKA (27 grudzień)
18. IKASIA (18 styczeń 2014)
19. MEMORIES (30 styczeń 2014)
20. DARII (2 luty 2014)

[h=5]Hej laski wczoraj mielismy ta wizyte z refundacja, dostaniemy sie nawet juz doktor wczoraj chcial nam wypisac kwalifikacje ale nie mialam FSH i o to sie rozeszło myslalam ze Amh wystarczy i tym sposobem wizyte kwalifikacyjna mamy przeniesiona na koniec sierpnia ale juz mamy na nia zrobic wszystkie badania hiv itp
Ale cieszyc sie bede w sierpniu bo jeszcze nie dowierzam, wrócilismy w nocy z tego wszystkiego zapomnialam tusz z oczu zmyc, cos wspominal ze jeszcze nie wiedza co beda robic kobieta czy badanie Hsg czy wystarczy usg 3d zobaczymy na kolejnej wizycie, i cos wspominal o scratchigu ale to juz prywatnie ale nie wiem czy jest taka potrzeba jak w ciazy nie bylam, kariotypow nie wymagaja ale my zrobimy[/h]laski pamietam ze ktoras miala ten straching czy jak to sie tam nazywa

Witajcie Kochane!

My wczoraj wróciliśmy z Mazur. Ale było super, już nie pamiętam kiedy tak wypoczęłam.
Nie zdążyłam Wam nadrobić, i wszystkiego chyba mi się nie uda...

Ale widzę, że Sylwia :-) jest w ciąży!!!!

Sylwia nawet nie wiesz jak się cieszę!!!! Gratuluję Ci z całego serca!!! Aż łza mi się zakręciła jak zobaczyłam Twoją betę! Wiedziałam, że Ty nie jesteś z tych co się poddają :-)

Gotadorka życzę szybkiego powrotu do domku

Kwiatuszek bardzo się cieszę, że udało Wam się zakwalifikować :-) W ogóle bardzo cieszy mnie to, że jednak ten program ruszył, bo powiem szczerze, że w ogólnie w niego nie wierzyłam :-) A tak pomoże on tylu parą...

kwiatuszek bardzooo się cieszę...mocno Ci kibicuje:):):) mam nadzieje ze dołączysz szybko do mam 2014:):)

Ja dzisiaj właśnie równo 13 tydzien ciąży...od jutra wchodzę w 14:):):):) czyli jeszcze 26 przede mna:P:P
najgorsze ze mdłości znowu wracaja:(:( wizyta kolejna 23go...moze juz będzie widac kto tam u mnie siedzi:):) a własnie..kiedy to u Was było wiadomo??:)

reklama
Lawendowy sen co u Ciebie Kochana? Myślałam o Tobie... Widzę, że jeszcze czekasz na wynik. Może spróbuj iść do szpitala wcześniej się dowiedzieć. Jak ja miałam operację (31 lipca) to też na miałam napisane, żeby po 3 tyg odebrać wynik histo. Po 7 dniach poszłam na kontrol i zdjęcie szwów, a dr się mnie zapytał dlaczego przed wizytą nie odebrałam wyników, bo widzi w systemi, że już są. Kiedy wybieracie się do teściów?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry