• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

gotadora ależ ja się specjalnie nie smucę...wrecz przeciwnie...tylko troszke wczesnie:P;-) a z romiarem sie nie przejmuje, bo wchodzę w swoje jeszcze ubrania...no poza jeansami....waga narazie leci w dół...ciekawa jestem czy na kolejnej wizycie mi juz powie kogo mam w środku:)

reklama
Gotadorka kazal dzwonic na komore,dal mi nr. Ok.tygodnia po czorajszej wizycie,tylko mowil,ze planuje urlip,tylko nie wie,czy w tym,czy nastepnym tyodniu i nie obiecuje czy bedzie

to mój brzuch w 23 tygodniu, teraz nie robiłam zdjęcia. Mąż uważa,że wyglądam jak kangur :dry: no a ja ... hmm boje się jaki wielki bedzie na jesieni ...

tydzien 23.jpg

Marcysiowa zaglądałam na chomika - może wstawisz więcej fotek? Twoje Królewny na pewno już urosły :-)

Załączniki

• tydzien 23.jpg
    tydzien 23.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 121
Mollunia Nie moge uwierzyc w to co napisalas. Lzy mi leca jak szalone tak sie zdenerwowalam, ze mnie mdli.... Boze spraw, zeby to nie byla prawda :-( Niech wszystko bedzie dobrze....

Molla oczywiście,że masz nas, szkoda tylko,że tak daleko od siebie mieszkamy bo mogłybyśmy się spotykać w rzeczywistości, ale kto wie - może przyjdzie taki dzień że się zobaczymy. Ja cały czas wierze,że będzie dobrze, że ten dr się pomylił, a na następnej wizycie wszystko się wyjaśni i będzie można odetchnąć z ulgą

Gotadora no pokaźny masz brzusio :-):tak:
Molla kurcze.... Ja bym nie czekała tak długo. Może da radę przyspieszyć wizytę w klinice? Albo jedź do szpitala, tam zbadają Cię dokładnie. Wiesz, mojej znajomej powiedzieli, ze ciąża obumarła i ma jechać do szpitala na zabieg. Pojechała do szpitala, tam zbadali ją dokładnie jeszcze raz i okazało się, ze serduszko pięknie bije. Ja cały czas trzymam &&&&&&&&&&&&

reklama
Ikasia--> ja cały czas wyczekuję brzuszka, a tu tylko małe mini mini wybrzuszenie, ale wszyscy wokół mi mówią, że jeszcze zdążę się nacieszyć :-) Ale teraz jak dzidzi rośnie z dnia na dzień to pewno i brzusio zacznie mi rosnąć tym tempem:) Ale bym się cieszyła gdyby już coś u mnie było widać:happy2:

Miliaa->jeszcze czekam wyniki Testu Pappa, ale jestem pozytywie nastawiona po dzisiejszej wizycie, do połówkowego jeszcze mi daleko, ale czas pędzi i niedługo będę wspominać tylko pierwsze prenatalne :)

Darii--> spojrzałam na listę i Ty jesteś za mną, na razie kończymy ta listę, ale liczę ze z każdym dniem ona się będzie powiększać i bedziemy "w czołówce" :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry