Na początku puki łóżysko się "robi" lepiej nic nie brac.Dziewczyny szybkie pytanie:
Można brac ten syrop? *spam* syrop *spam* kaszel?
Ale jak faktycznie musisz to chyba tylko ta seria jest nam przyjazna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Na początku puki łóżysko się "robi" lepiej nic nie brac.Dziewczyny szybkie pytanie:
HahahaA Ew myślisz, że coswój swego zawsze pozna
![]()
Ja jestem strasznie nerwowa teraz....No ale hormonyEwelin nerwy nic nie dadzą. Pamiętaj ze maluch tez się martwi. Wiesz, ja sobie tłumaczyłam że i tak nic nie poradzę. Co ma być to będzie. Jedyne co mogłam to zero seksu. Bo to na początku niezbyt bezpieczne ponoć. Musisz jeszcze troszkę wytrzymać.
to nie dla mnieNa początku puki łóżysko się "robi" lepiej nic nie brac.
Ale jak faktycznie musisz to chyba tylko ta seria jest nam przyjazna.
moze byc, ja się nim posiłkowałamDziewczyny szybkie pytanie:
Ja to chyba dziewicą znowu będęJa jestem strasznie nerwowa teraz....No ale hormony
Czesia a jak u ciebie jest z seksem bo my z m to chyba całkowicie zrezygnujemy![]()
Skąd ten pomysł...będę Ci to wypominac do czasu kiedy nie wywiniesz czegoś nowegoHahaha
no nie bedziesz juz do końca życia mi to wypominać
No jedna wpadka no wiesz co![]()
To ja już chyba będę milczećSkąd ten pomysł...będę Ci to wypominac do czasu kiedy nie wywiniesz czegoś nowego![]()