reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

TeQuila nastraszyłaś nas - wiesz że stare wirtualne ciocie się teraz o Ciebie i Bąbelka martwią :-) wszystkie trzymamy kciuki, że wszystko będzie w jak najlepszym porządku, poleż sobie, odpocznij, pogłaszcz brzusio od cioć i najlepiej jakbyś założyła jakiś tam profil, bo ... no nic tam, najwyżej będziemy tutaj zaglądać ;-) teraz to sobie pewnie słodko śpicie &&&& buziaki
Wszystkim ciociom przesyłamy buziaki i dziekujemy za kciuki :tak:
Będę miała teraz mnóstwo czasu więc pomyślę :tak:
Kładę się spać bo już pielęgniarka zapowiedziała się że wpadnie mnie obudzić na badania wrr
Słodkich snów cioteczki :-D

reklama
Tequila dobrze ze wszystko z maluszkiem ok. Dbaj o siebie

Pisanka gratuluje wizyty. Super!

Czesia ale masz słodziaki. Jesteś w stanie cos zrobić czy tylko przytulasz je??

Ostatnia edycja:
Jestem. ..jesteśmy :-D
Teraz na spokojnie mogę opowiadać, więc od wczoraj bolał mnie brzuch, inaczej niż zwykle, mocniej a dziś doszły plamienia,luteina wyplywala z takimi skrzepami, wyglądało to jak końcówka okresu, nie żywa krew tylko brunatna .
Po tel do pani dr pomysł był jeden. ..szpital i obserwacja
Spakowalam więc torbę i zostalam przyjęta, zrobiono mi badania i na szczęście z dzidziusiem wszystko dobrze, serduszko bije i od ostatniego usg urosło 1cm i ma już 3,95 :-D
Ale ja zostalam w szpitalu, na kilka dni, ile dowiem się w między czasie
Jutro od rana badania.
Dziękuję za kciuki, pomogły jak widać :tak:
Teraz kiedy emocje już opadły tak mnie głowa rozbolala że biorę leki i kładę się spać
Jutro pobudka przed 7:oo:
Kochana powodzenia;)

Jestem. ..jesteśmy :-D
Teraz na spokojnie mogę opowiadać, więc od wczoraj bolał mnie brzuch, inaczej niż zwykle, mocniej a dziś doszły plamienia,luteina wyplywala z takimi skrzepami, wyglądało to jak końcówka okresu, nie żywa krew tylko brunatna .
Po tel do pani dr pomysł był jeden. ..szpital i obserwacja
Spakowalam więc torbę i zostalam przyjęta, zrobiono mi badania i na szczęście z dzidziusiem wszystko dobrze, serduszko bije i od ostatniego usg urosło 1cm i ma już 3,95 :-D
Ale ja zostalam w szpitalu, na kilka dni, ile dowiem się w między czasie
Jutro od rana badania.
Dziękuję za kciuki, pomogły jak widać :tak:
Teraz kiedy emocje już opadły tak mnie głowa rozbolala że biorę leki i kładę się spać
Jutro pobudka przed 7:oo:

Tak trzymać i do przodu [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pogłaskany :-D
Powiem wam że podczas mojego przyjęcia, na własne zadanie wypisywala się kobieta godzinę po lyzeczkowaniu, cała we krwi, ledwo szła,pościel jak po swiniobiciu a ta że nie zostanie i idzie do domu
Jak przyszedł jej maz wszysko było jasne,taka patologia że szok, przyniósł jej 2 l coca coli:oo2:
Kobieta rozmawiała przez tel klnela jak szewc a do lekarza z takim wyrzutem się odzywała że szkoda mówić
Na szczęście poszła bo byłabym z nią na sali, a tak mam vipowska sama :-p

Oj zdarzają się niestety takie dewiantki, jak rodziłam syna ( dawno temu ) na oddziale była dziewczyna l, która była w ciąży z drugim dzieckiem, miała już córkę a sama miała 17 lat. Klęła na każdym kroku, dzwonek w telefonie miała ustawiony na "piosenkę" z tekstem "zapierdolić koguta, koguta, koguta" i tak w kółko. Paliła, prosiła swojego niepełnoletniego partnera żeby jen piwo przyniósł. Op opowiadała, że ściskała się bandażem żeby ciąży widać nie byłoby śmiała się, że może dziecko będzie miało splaszczoną twarz [emoji33] a tak w ogóle to leżała na podtrzymaniu w sali z 3 laskami. Jedna z nich leżała praktycznie od początku ciąży po wielu latach starań, przez tą pstologiczną gówniarę non stop płakała .... Druga znowu rzucała w nią kapciami, bo już nie mogła znieść jej i jej historii.... Tragedia. A tak w ogóle to kurator ją siłą do lekarza musiał prowadzić .....

Oj zdarzają się niestety takie dewiantki, jak rodziłam syna ( dawno temu ) na oddziale była dziewczyna l, która była w ciąży z drugim dzieckiem, miała już córkę a sama miała 17 lat. Klęła na każdym kroku, dzwonek w telefonie miała ustawiony na "piosenkę" z tekstem "zapierdolić koguta, koguta, koguta" i tak w kółko. Paliła, prosiła swojego niepełnoletniego partnera żeby jen piwo przyniósł. Op opowiadała, że ściskała się bandażem żeby ciąży widać nie byłoby śmiała się, że może dziecko będzie miało splaszczoną twarz [emoji33] a tak w ogóle to leżała na podtrzymaniu w sali z 3 laskami. Jedna z nich leżała praktycznie od początku ciąży po wielu latach starań, przez tą pstologiczną gówniarę non stop płakała .... Druga znowu rzucała w nią kapciami, bo już nie mogła znieść jej i jej historii.... Tragedia. A tak w ogóle to kurator ją siłą do lekarza musiał prowadzić .....

O matko :szok: to moja niedoszła współlokatorka to anioł ;-) ;)
Swoją drogą ciekawa jestem czy wczoraj jak wróciła zadiadła z partnerem i stracili razem przytomność bo on jak przyszedł wyglądał jakby już zaczął pić i bynajmniej nie po stracie dziecka, przykre to.
My staramy się, chuchamy ,biegamy po lekarzach, aptekach a inne bandaże na brzuch owijaja i na śmietnik dzieci wyrzucają. ..

O matko :szok: to moja niedoszła współlokatorka to anioł ;-) ;)
Swoją drogą ciekawa jestem czy wczoraj jak wróciła zadiadła z partnerem i stracili razem przytomność bo on jak przyszedł wyglądał jakby już zaczął pić i bynajmniej nie po stracie dziecka, przykre to.
My staramy się, chuchamy ,biegamy po lekarzach, aptekach a inne bandaże na brzuch owijaja i na śmietnik dzieci wyrzucają. ..

Porażka, pewnie poszła ładować razem z nim... Niestety taka rzeczywistość i najbardziej szkoda dzieci, które w takich warunkach się rodzą i wychowują ... [emoji53]

reklama
Do góry