reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

Rita ale kto mowi o wykłocaniu ? :-D
jak jest kasa dla ciezarnych z mega kolejka "zwyklych" ludzi idziesz do przodu i mowis zez to kasa dla takich jak ty i chcesz skorzystac z przywileju :laugh2:

reklama
no w takim przypadku tak, zgadzam się. Sama nie korzystałam z takich kas ale gdyby chicano ja dla mnie otworzyć było by mi bardzo miło a gdyby ktoś chciał się przede mnie wedrzeć to myślę, że i moja cierpliwość by się skończyła. Coś tego typu przydarzyło mi się na poczcie ostatnio. Poczta na moim osiedlu to jedno okienko i milion osób czekających do niego a także pani która na klawiaturze pisze jednym palcem :) stanęłam grzecznie z moim brzuchem miałam do wysłania list polecony i wszystko do niego wypełnione w ręce. Nie narzekałam, że przede mną płacono pliczki rachunków czy kupowano zapas różnego typu kopert. Specyfika miejsca myślę poczekam. Kiedy miałam podejść do okienka po 25 minutach oczekiwania, podchodzi- wprost od drzwi (bagatelizując cała kolejkę) pan w wieku ok. 45 lat i informuje, że chce TYLKO zakupić odpowiednie pudełko do zapakowania przesyłki. Moja reakcja na te słowa mogła zostać uznana za niemiłą :p. Obecni na poczcie bardziej dosadnie skomentowali zaistniała sytuację

ja tam cieta jestem na takie zachowani, z natury wstydliwa ale jak takie cos sie dzieje odzywam sie glosnoooooooooooooo :tak:
u mnie na poczcie jest karta ze bez kolejki przyjmowane sa:
kobiety w ciazy
niepelnosprawni i ktos jeszcze ale nie pamietam kto :rofl2:

ale mnie ta pogoda dobija !
normalnie nic tylko z jakims alkoholem zasiasc w barze :-p

Kto w ZG ma usg 3d-4d ? cena ? jak cos wiecie o tym kto ma i w jakiej cenie bede wdzieczna za info :rofl2:

w pierwszej ciazy mialam 3d w szpitalu zrobine, niezapomniany widok :-)

Z tego co słyszałam USG 3d-4d ma dr Laber i Herbich (nie wiem czy dobrze napisałam) a także widziałam reklamę usg w 3 i 4 d na ulicy Chrobrego( koło szkoły muzycznej w podwórku jest gabinet, ale nie wiem kogo)

USG 3 i 4 D jest na strumykowej dr Lechowska cena 200 zl z nagraniem na płytę a samo zrobienie bez plyty z wizyta 100 zl cena normalna jak na ZG
ul. Strumykowa 28 G/3
65-101 Zielona Góra

tel. kom. 781 509 050
przyjmuje we wtorki i czwartki po południu

Dziewxzyny wrócę jeszcze do torby szpitalnej,jakie podkłady trzeba mieć takie na łóźko czy dla siebie takie podpaski wielkie? Przypomniało sił Wam coś jeszcze?

miq ja nie miałam żadnych podkładów... I nikt mi o nich nic nie mówił.. Z tego co wiem, to w szpitalu są :-)
Too lepiej zaopatrzyc się w takie "na powrót do domu" jak można z darmowych skorzystać :-D

Witam nową mame :-)
JA mam termin na 26grudnia :-D:-p

podklady do domu mozna sobie kupic takie np Seni albo jednorazowe do przewijania niemowlat. przydaja sie jak sie ma rane krocza. ja w czasie karmienia siedzialam na takim podkladzie bez majtek zeby kanapy nie pobrudzic
a takie wielkie podpaski poporodowe to w szpitalu sa a do domu mozna kupic bella podklady poporodowe. ale nie przesadzajcie z iloscia bo ja kupilam 3 paki a zuzylam jedna. a pozniej juz uzywalam mniejsze i ciensze Tena lady (maja rozne rozmiary)

reklama
Beti, ja też kupiłam 3 paczki ,ale u mnie z kolei to było o wieeeeele za mało i M. co chwila do apteki po kolejne biegał:szok::no: Także to chyba kwestia indywidualna i tak jak mówisz- kupić paczkę a w razie potrzeby dokupować potem. Bo moja koleżanka z kolei miała tak niewielkie krwawienie po porodzie, że zwykłe podpaski maxi wystarczały:tak:
A te Seni czy belli do przewijania niemowląt i moją kanapę uratowały:tak::-)

Do góry