reklama
no w takim przypadku tak, zgadzam się. Sama nie korzystałam z takich kas ale gdyby chicano ja dla mnie otworzyć było by mi bardzo miło a gdyby ktoś chciał się przede mnie wedrzeć to myślę, że i moja cierpliwość by się skończyła. Coś tego typu przydarzyło mi się na poczcie ostatnio. Poczta na moim osiedlu to jedno okienko i milion osób czekających do niego a także pani która na klawiaturze pisze jednym palcem
stanęłam grzecznie z moim brzuchem miałam do wysłania list polecony i wszystko do niego wypełnione w ręce. Nie narzekałam, że przede mną płacono pliczki rachunków czy kupowano zapas różnego typu kopert. Specyfika miejsca myślę poczekam. Kiedy miałam podejść do okienka po 25 minutach oczekiwania, podchodzi- wprost od drzwi (bagatelizując cała kolejkę) pan w wieku ok. 45 lat i informuje, że chce TYLKO zakupić odpowiednie pudełko do zapakowania przesyłki. Moja reakcja na te słowa mogła zostać uznana za niemiłą
. Obecni na poczcie bardziej dosadnie skomentowali zaistniała sytuację
Cortina
Fanka BB :)
ja tam cieta jestem na takie zachowani, z natury wstydliwa ale jak takie cos sie dzieje odzywam sie glosnoooooooooooooo 
u mnie na poczcie jest karta ze bez kolejki przyjmowane sa:
kobiety w ciazy
niepelnosprawni i ktos jeszcze ale nie pamietam kto
ale mnie ta pogoda dobija !
normalnie nic tylko z jakims alkoholem zasiasc w barze

u mnie na poczcie jest karta ze bez kolejki przyjmowane sa:
kobiety w ciazy
niepelnosprawni i ktos jeszcze ale nie pamietam kto

ale mnie ta pogoda dobija !
normalnie nic tylko z jakims alkoholem zasiasc w barze

cosa83
Zaangażowana w BB
USG 3 i 4 D jest na strumykowej dr Lechowska cena 200 zl z nagraniem na płytę a samo zrobienie bez plyty z wizyta 100 zl cena normalna jak na ZG
przyjmuje we wtorki i czwartki po południu
ul. Strumykowa 28 G/3 65-101 Zielona Góra | tel. kom. 781 509 050 |
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
miq ja nie miałam żadnych podkładów... I nikt mi o nich nic nie mówił.. Z tego co wiem, to w szpitalu są :-)
Too lepiej zaopatrzyc się w takie "na powrót do domu" jak można z darmowych skorzystać
Witam nową mame :-)
JA mam termin na 26grudnia

Too lepiej zaopatrzyc się w takie "na powrót do domu" jak można z darmowych skorzystać

Witam nową mame :-)
JA mam termin na 26grudnia

Beti1986
podklady do domu mozna sobie kupic takie np Seni albo jednorazowe do przewijania niemowlat. przydaja sie jak sie ma rane krocza. ja w czasie karmienia siedzialam na takim podkladzie bez majtek zeby kanapy nie pobrudzic
a takie wielkie podpaski poporodowe to w szpitalu sa a do domu mozna kupic bella podklady poporodowe. ale nie przesadzajcie z iloscia bo ja kupilam 3 paki a zuzylam jedna. a pozniej juz uzywalam mniejsze i ciensze Tena lady (maja rozne rozmiary)
a takie wielkie podpaski poporodowe to w szpitalu sa a do domu mozna kupic bella podklady poporodowe. ale nie przesadzajcie z iloscia bo ja kupilam 3 paki a zuzylam jedna. a pozniej juz uzywalam mniejsze i ciensze Tena lady (maja rozne rozmiary)
reklama
Aestima
Beti, ja też kupiłam 3 paczki ,ale u mnie z kolei to było o wieeeeele za mało i M. co chwila do apteki po kolejne biegał
Także to chyba kwestia indywidualna i tak jak mówisz- kupić paczkę a w razie potrzeby dokupować potem. Bo moja koleżanka z kolei miała tak niewielkie krwawienie po porodzie, że zwykłe podpaski maxi wystarczały
A te Seni czy belli do przewijania niemowląt i moją kanapę uratowały
:-)

A te Seni czy belli do przewijania niemowląt i moją kanapę uratowały

Podziel się: