CcRozumiem. A rodziłas sn czy poprzez cc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CcRozumiem. A rodziłas sn czy poprzez cc?
Jasne piszMogę na prv? Przed ciążami też brałam wenlafaksyne, teraz nic, ale będę musiała wrócić do leków, mam kilka pytań
Brałam to samo przez chyba ponad dwa lata. Pytałam lekarza co na wypadek ciąży, mówił że odstawić natychmiastowo.Dziewczyny co myślicie zrobiłam test ciazowy druga kreska jest blada. Czyli mozliwa ciaza. A biorę eliceę 5 mg czyli escitalopram
Odstawić od razu czy poczekać do wizyty u psychiatry? Boję się nagłego odstawienia już to kiedyś przerabialam. Teraz czuje się w miarę dobrze jak nie brałam to była silna nerwica lękowa z atakami paniki i mega tętnem.
I jak to wspominasz?
Ja 8.1110 listopada![]()
Elicee musiałam odstawić. Brałam 5mg, dzieliłam to na pół przez 4 dni i odstawiłamDziewczyny co myślicie zrobiłam test ciazowy druga kreska jest blada. Czyli mozliwa ciaza. A biorę eliceę 5 mg czyli escitalopram
Odstawić od razu czy poczekać do wizyty u psychiatry? Boję się nagłego odstawienia już to kiedyś przerabialam. Teraz czuje się w miarę dobrze jak nie brałam to była silna nerwica lękowa z atakami paniki i mega tętnem.
TO też tak zrobię. Tylko w razie czego nie mam się czym ratować. Może do wizyty nic się nie stanie i wtedy lekarz mi podpowie w razie czego co robić.Elicee musiałam odstawić. Brałam 5mg, dzieliłam to na pół przez 4 dni i odstawiłamnie biorę nic do teraz