matkaniewariatka
Fanka BB :)
Jak nie biorę leku to mam tętno w okolicach 100, czasami do 110,120. Jednak z uwagi na ataki paniki których się nabawiłam tętno skakało mi nawet do 161.Na jakie tętno dostałaś lek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak nie biorę leku to mam tętno w okolicach 100, czasami do 110,120. Jednak z uwagi na ataki paniki których się nabawiłam tętno skakało mi nawet do 161.Na jakie tętno dostałaś lek?
Hej, jeśli mogę doradzic, to nie odstawiaj leków. Bierzesz je bardzo krótko, na pewno nie zdążyły jeszcze ani zadziałać ani zaburzyć cyklu. Na dłuższa metę moim zdaniem i zdaniem lekarzy bezpieczniejsze są leki niż ciąża w momencie silnej nerwicyHejka Dziewczyny!
Pierwszy raz biore na powaznie leki (escitil- 1 tabl rano i pregabalina), staralismy sie z mezem o dziecko, mam dwa poronienia, we wrzesniu i listopadzie, w styczniu rozkrecila sie nerwica, leki biore od 3 tyg teraz gdzies i mam pytanie, dzis 29 dc i juz powinien byc okres, a go nie maboje sie, ze sie rozregulowal i ze tabletki zatrzymaly mi okres, nie wiem co robic... nie chce sobie popsuc spraw ginekologicznych, Wiem tez ze czasem dziewczyny zachodza w ciaze biorac ssri czy inne tego typu. Ale ja nie wiem czy nie odstawic, skoro nie ma okresu wcale, wczoraj przeryczalam caly wieczor. Chce miec dziecko :
;(
Ja też mam takie tętno w panice A nawet większe. Przed ciążą miałam propranolol na takie sytuacje ale doraznie właśnie na tętno. W ciąży nie miałam ataków więc nic nie potrzebowałam. Teraz jestem w 38tyg ciazy i w środę lub czwartek cc więc zobaczymy jakie tętno ze stresu będzie ale myślę że jestem w tym rekordzistkąJak nie biorę leku to mam tętno w okolicach 100, czasami do 110,120. Jednak z uwagi na ataki paniki których się nabawiłam tętno skakało mi nawet do 161.
Oj dziękuje za miłe życzenia, na razie to marze o ciążyJa też mam takie tętno w panice A nawet większe. Przed ciążą miałam propranolol na takie sytuacje ale doraznie właśnie na tętno. W ciąży nie miałam ataków więc nic nie potrzebowałam. Teraz jestem w 38tyg ciazy i w środę lub czwartek cc więc zobaczymy jakie tętno ze stresu będzie ale myślę że jestem w tym rekordzistkążyczę Ci żeby w ciazy się uspokoiło tak jak u mnie.. A co będzie po to się okaże
Dziękuję. Muszę znaleźć w sobie siłę żeby pokonać ten strach dla malutkiej.Oj dziękuje za miłe życzenia, na razie to marze o ciążyA Tobie życzę spokojnego i szczęśliwego rozwiązania i żeby serducho nie szalało za bardzo!
Dziękuję za odpowiedź. Zastanwiam się w takim razie co się stało z okresem. Nigdy nie miałam z nim problemu, nawet w największej nerwicy i lękach...teraz tak mi się zrobiło jak biorę te leki. Nie wiem czy udać się do ginekologa?trochę mnie to dodatkowo stresuje....Hej, jeśli mogę doradzic, to nie odstawiaj leków. Bierzesz je bardzo krótko, na pewno nie zdążyły jeszcze ani zadziałać ani zaburzyć cyklu. Na dłuższa metę moim zdaniem i zdaniem lekarzy bezpieczniejsze są leki niż ciąża w momencie silnej nerwicypostaraj się pomyśleć w pierwszej kolejności teraz o sobie - dopóki Ty nie poczujesz się dobrze to jaki ma sens cała reszta?
![]()
Ile się już spóźnia? Jak się niepokoisz to pewnie ze idź do lekarzaDziękuję za odpowiedź. Zastanwiam się w takim razie co się stało z okresem. Nigdy nie miałam z nim problemu, nawet w największej nerwicy i lękach...teraz tak mi się zrobiło jak biorę te leki. Nie wiem czy udać się do ginekologa?trochę mnie to dodatkowo stresuje....
Trzymamy kciuki!!! Będzie pięknie, zobaczyszDziewczyny jutro idę do szpitala A pojutrze cc. Proszę trzymajcie kciuki żebym zapanowała nad tą paniką![]()