reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co na kolkę

SAB SIMPLEX ORYGINALNY NIEMIECKI, NATYCHMIASTOWA WYSYŁKA wspaniałych kropelek na kolkę firmy Pfizer (producent viagry). 35zł
Sprzedawane przeze mnie kropelki nie są GENERYKIEM! Sprzedaje ORYGINALNE zakupiony w aptece. Kropelki został sprawdzone na moim synku i działają rewelacyjnie!!!.
data ważności 2013 r.
tel. 781805411
agnieszka69690@buziaczek.pl

Kropelki wysyłam natychmiast:
ZA POBRANIEM 35,00 zł + 15,00 zł koszt pakowania oraz wysyłki
PO WPŁACIE NA KONTO 35,00 zł + 7,00 zł koszt pakowania oraz wysyłki
ZA GRANICĘ 35,00 zł + 20,00 zł koszt pakowania oraz wysyłki
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ODBIORU OSOBISTEGO W POZNANIU
Za przesyłkę płacisz tylko jeden raz niezależnie od ilości zamówionych sztuk.

MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY

Pozdrawiam i życzę tak dobrze przespanych nocy jak moje od czasu stosowania Sab Simplex
smile.gif

OD 8-23 pon-niedzieli można dzwonić​

reklama
Mam do sprzedania! ORYGINALNE NIEMIECKIE! kropelki na kolki i wzdecia dla niemowlaków SAB SIMPLEX ORYGINALNE NIEMIECKIE, NAJTANIEJ . Sprzedaje ORYGINALNE zakupione w aptece. Kropelki zostaly sprawdzone na moim synku i dzialaja rewelacyjnie! To nie jest czeska lub francuska podróba ze slonikiem . Nie oszczedzaj na dziecku . Cena 49 zl za sztuke ( 30 ml ) + koszty przesylki ( paczka priorytetowa pobraniowa 14 zl ) . Przy wiekszych ilosciach Legnica i okolice dowóz gratis .Dozowanie O ile lekarz nie zaleci inaczej, prosze stosowac sie do tych instrukcji, w przeciwnym razie lek moze nie dzialac wlasciwie!Niemowleta: do kazdej butelki (chodzi o butelke z mlekiem itp.) dodawac 15 kropli.Sab simplex miesza sie bezproblemowo z innymi plynami, np. z mlekiem. U niemowlat karmionych piersia mozna zaaplikowac za pomoca malej lyzeczki bezposrednio przed karmieniem. tel 784-097-126 ( dolaczam tlumaczenie ulotki w j. polskim ) LEGNICA:-)

Sprzedaję oryginalne ( niemieckie ) krople na kolki dla niemowląt SAB SIMPLEX firmy Pfizer Berlin Gmbh . Krople SAB SIMPLEX osobiście kupuję w aptece w Niemczech . Jest to produkt sprawdzony , pełnowartościowy , skuteczny w 100 % . To nie są czeskie krople ze słonikiem . Cena za buteleczkę ( 30 ml ) to tylko 39 zł , do ceny proszę doliczyć 15 zł za przesyłkę priorytetową za pobraniem . Do każdej przesyłki przesyłki dołączam w języku polskim tłumaczenie ulotki .
Dawkowanie : do każdej butelki ( chodzi o butelkę z mlekiem , sokiem itp. ) dodać 15 kropli SAB SIMPLEX lub podawać na łyżeczce 15 kropli SAB SIMPLEX .
SAB SIMPLEX jest przeciwpieniącym preparatem zapewniającym rozkład piany, która blokuje wchłanianie gazów w żołądku i jelitach. W ten o to sposób umożliwia odejście gazów w naturalny sposób lub ich wchłanianie poprzez ścianę jelita.
telefon 668-089-781 . LEGNICA

Witam,
Jesli krople są niezbedne to ok, ja sama jednak zaczełabym od bardziej naturalnych sposobow np. masaż - nie jest trudny do wykonania, jedanak najwazniejszą sprawą jest to, o czym wiele osób nie zdaje sobie sprawy, że nie wolno wykonywać go podczas napadów kolkowych najczęściej pojawiających sie wieczorem, ale wtedy kiedy dziecko jest spokojne, rozluźnione, wyspane i niegłodne (nie może być zaraz po posiłku!).
Przy masażu mozna wspomóc sie także olejkiem, który umozliwi właściwy poślizg Tylko nie johnson's (podobno uczula wszystkich prędzej, czy późnej-wiadomość ze szkoły rodzenia) Polecam weledy naturalny kosmetyk - ekologiczny Weleda Baby olejek do masażu na kolki

Mam do sprzedania niemieckie kropelki Sab simplex. Zainteresowanych prosze o kontakt karolciajez@poczta.onet.pl Kropelki używała moja córcia, szybko kolki przeszły. Data ważności kropelek do 2013 roku, kupiłam za dużo sztuk i teraz mi zostały.Kupowałam w niemieckiej aptece.

Oferujemy oryginalne, niemieckie krople na kolki i wzdęcia Sab Simplex. Krople posiadają długi termin ważności, dostępne są od ręki.
Mamom zmagającym się z trudnościami jakie występują przy ząbkowaniu dziecka, oferujemy żel Baby Orajel, który skutecznie łagodzi dolegliwości z tem związane.
Zapraszamy na naszą stronę internetową, gdzie można złożyć zamówienie:
www.sabsimplex.pl

Pozdrawiam

reklama
Czy ktoś mi wytłumaczy ten fenomen sab simplexu ??? :szok: dlaczego sprowadzacie go aż zniemiec czy bóg wie skąd skoro to po prostu simeticon ? czyli Espumisan, esputicon, infacol, bobotic ?? wszystkie działają tak samo likwidują napięcie powierzchniowe ułatwiając odgazowanie :| jedno i to samo różniące się tylko mocą :tak:przy czym Bobotic różni się naprawdę niewielką ilością cena ok 20 zł, a w razie W dawkę można powtórzyć, ja dodawałam do każdej porcji mleka w najgorszym okresie espumisan i też pomagał, a nie było nic lepszego jak ciepłe kąpiele :-) Więc cóż to za rewelacja skoro jest dostępny u nas od lat:| :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry