reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co na obiad.....?

reklama
ja daję jeszcze ziemniaki i mam jednodaniowy obiad:-)
My tez jak mamy zurek to juz drugiego nie robimy :tak::-)
W ogole rzadko gotuje 2 dania, bo Sara i tak zjada tylko jedno i najczesciej jest to zupa - na miesie/z miesem, ryzem/ziemniakami/kasza/makaronem/lanym ciastem/grysikiem itd. z jarzynkami :tak:, czasami ze smietana itp. wiec ma pelnowartosciowe danie :tak::-)

Ja dzisiejszego menu niestety nie znam :-p ale Sarze na wszelki wypadek przygotowalam przed wyjsciem do pracy spaghetti z Hippa (po 18mies.) :tak: Bardzo je lubi i grzecznie zjada jak sie jej bajke z etykiety czyta :tak::-)

bigosik już nastawiony a Alka ma krupnik, bo w tygodniu znowu zrobiłam zapas, jeszcze trochę rosołku zamrożonego zostało, a jutro zrobię jej barszczyku czerwonego z jarzynami, jajkiem i mięskiem:tak: no i na pewno bigosu nie domówi, bo ona kapuściana jest:-p

reklama
Ja mam pomrozonych kilka porcji kremu porowego i chyba 2 jeszcze porcje zupy ogorkowej :tak:
Jutro zrobie pomidorowke i tez zamroze :tak::-)

Jak dlugo mozna przechowywac z zamrazarce lodowkowej zupki?

Do góry