reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

co na obiad.....?

Maly, sliczny glodomorek ;-):-D;-)
A z czym te nalesniki, z serkiem?

Sara wcina nalesniki na "sucho" albo z jakims slonym farszem, na slodko nie lubi (dziwne :baffled::eek:).
z twarogiem na słodko:tak: jak jej kiedyś babcia zrobiła z dżemem to jej powiedziała, że jakieś dziwne zrobiła:-p

reklama
Ze ja dzisiaj w domu to zrobilam pomidorowa z lanym ciastem, a na drugie sznycelki cielece, mlode ziemniaczki z koperkiem i mizeria (na jogurcie) :tak::-)

Krupnik z marcheweczka, ziemniaczkami, mieskiem i zielona pietrucha :tak: a na drugie to co wczoraj, bo narobilam na dwa dni ;-):-)

Sara ma dzisiaj krem porowy z jajkiem na twardo :tak:
A co my to nie mam pojecia, polegam na wenie tworczej mojej mamy ;-):-p:-)

reklama
Bedytka, wiem, ze juz kiedys mi podawalas, ale czy moglabys jeszcze raz dac przepis na bulki na parze (nazywane kluskami na parze:-p), ale taki latwy i ktory wychodzi ;-) bo do takich "ciastowych" rzeczy reki nie mam niestety :sorry2:

Wczoraj mielismy spaghetti bolognese z miesa wieprzowo-drobiowego, na pomidorkach z puszki, z duza iloscia ziol i czosnku i Sara wcinala az sie jej uszy trzesly ;-):-)
Na dzisiaj my mamy dalej spaghetti, a Sara ma krupnik :tak:

Do góry